Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ: Kαταργούν το σταυρό από την ελληνική σημαία;

stayros
 
Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα από την πληροφορία που διακινείται όλο και εντονότερα ότι ξένα κέντρα μεθοδεύουν την αλλαγή της σημαίας μας και συγκεκριμένα την κατάργηση του σταυρού από αυτή!
Επίσημα, βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση, όμως το διαδίκτυο έχει «πάρει» φωτιά ότι το «Διευθυντήριο» των Βρυξελλών πιέζει την ελληνική κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και θα έπρεπε να μας ξεκαθαρίσουν επιτέλους ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο! Εξάλλου, όλα τα δεινά που έχουν βρει τη χώρα μας από φήμες ξεκίνησαν, τις οποίες δεν έβγαινε, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα, κανείς επίσημα να τις διαψεύσει και τελικά επαληθεύτηκαν.
Όλοι θυμόμαστε εδώ στο pentapostagma.gr τη «φήμη» της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες που τελικά επιβλήθηκε καθολικά, όπως και τη «φήμη» της εισόδου της χώρας μας στο ΔΝΤ την οποία ο Παπανδρέου μέχρι τέλους διέψευδε μανιωδώς. Για να μην αναφερθούμε στις «φήμες» για τα τα μνημόνια κατάργησης μισθών και συντάξεων, για τις οποίες οι εθνοπατέρες μας και αρμόδιοι υπουργοί «εσκιζαν τα ιμάτια» τους ότι δεν ισχύουν και βέβαια τη «φήμη»περί παραχώρησης της εθνικής ανεξαρτησίας των κρατών-μελών της Ευρώπης, η οποία επίσης έγινε τελικώς μια ζοφερή πραγματικότητα.
Πότε επιτέλους θα μπει ένα φρένο σε όλη αυτή την κατρακύλα; Σήμερα ζητούν να καταργήσουμε το σταυρό από τη σημαίας μας ! Αύριο τι θα ζητήσουν; Να κλείσουμε τις εκκλησίες; Να παραχωρήσουμε τα νησιά μας; Ως πότε θα λέμε «ναι» στους δανειστές μας;
Υπάρχει και μια κουβέντα που λέγεται «αξιοπρέπεια» κύριοι. Δεν πωλούνται όλα! Να σταματήσει τώρα ο εξευτελισμός και η καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Να πάρουν θέση όλα τα κόμματα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα και να μας πουν επιτέλους υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» ή και αυτές είναι μια φήμη;

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου