Επισκέπτες του χώρου μας

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ – Σατανιστικό υλικό θα μοιράζεται σε σχολεία!
satanic-temple-620x412
Η οργάνωση Σατανικός Ναός ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει φυλλάδια για τον σατανισμό σε μαθητές στη Φλόριντα, καθώς μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου, επιτρέπεται η διανομή θρησκευτικού υλικού.

Μεταξύ των υλικών που έχουν οριστεί να διανεμηθούν, είναι φυλλάδια για τη φιλοσοφία, την πρακτική του σατανισμού, δόγματα των σατανικών ναών. Επίσης, η αίρεση λέει στα παιδιά του σχολείου για το νόμιμο δικαίωμά τους να επιλέξουν να ασκήσουν το σατανισμό, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, το σχολικό σύστημα πήρε μια απόφαση να αφήσει οποιοδήποτε θρησκευτικό και άθεο υλικό να παρέχεται στα σχολεία.
Ο Ναός είπε ότι αν και δεν συμφωνούν με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου να επιτρέψει θρησκευτικά υλικά στα σχολεία, θα συνεχίσει «να διασφαλίζει ότι ο πλουραλισμός είναι σεβαστός όταν η διαίρεση Εκκλησίας/Κράτους έχει παραβιαστεί».
Ο εκπρόσωπος του Ναού, Lucien Greaves, εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι το υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία από διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις, σε αντίθεση με το να παραμένουν αδρανής, ενώ μία θρησκευτική φωνή κυριαρχεί στο λόγο και παραδίδει την προπαγάνδα για τη νεολαία».
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλα τα παιδιά σε αυτά τα σχολεία της Φλόριντα έχουν ήδη επίγνωση της χριστιανικής θρησκείας και της Βίβλου και αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη αποκάλυψη που αυτά τα παιδιά έχουν με την πραγματική πρακτική του σατανισμού. Πιστεύουμε ότι πολλοί μαθητές θα είναι πολύ περίεργοι να δουν τι προσφέρουμε», πρόσθεσε ο Greaves.
Ο Σατανικός Ναός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση ότι πρόκειται να ανεγείρει ένα πανύψηλο άγαλμα Baphomet δίπλα σε ένα μνημείο των Δέκα Εντολλων στο Oklahoma State Capitol Αποκάλυψε επίσης σχέδια, για να χτίσει ένα ναό στο Ντιτρόιτ.

Πηγή: hellasforce.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου