Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Ύψωσαν το πολεμικό λάβαρο των Τζιχαντιστών στη Βοιωτία!



tzixant
 
Το αποτρόπαιο λάβαρο των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα; Απίστευτο και όμως αληθινό!
Μια αποκάλυψη που ανησυχεί ιδιαίτερα και προβληματίζει για τις εξελίξεις… Ο μεγαλύτερος εφιάλτης έφτασε τώρα και στην Ελλάδα! Κάποιοι ύψωσαν τη μαύρη σημαία, το πολεμικό λάβαρο των Τζιχαντιστών, στη Βοιωτία!!!
Ποιοι και πότε κανείς δεν γνωρίζει…
Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, πάντως, έχει τεθεί σε συναγερμό, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται φανατικοί Ισλαμιστές, οι οποίοι επιχειρούν να στρατολογήσουν Τζιχαντιστές!
Συγκεκριμένα, η κάμερα του Star Channel ήταν αυτή που τυχαία εντόπισε λίγο έξω από τη Θήβα, σε ένα νευραλγικό υποσταθμό της ΔΕΗ που τροφοδοτεί ενεργειακά την πόλη, υψωμένο το πολεμικό λάβαρο των Τζιχαντιστών.
Όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, η μαύρη σημαία του μαχητών του Ισλαμικού κράτους υπεστάλη ξαφνικά, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι ωμότητες των Τζιχαντιστών που έθεσαν σε συναγερμό και τις Ελληνικές διωκτικές αρχές.
Μέσα στον περιφραγμένο χώρο που δείχνει πλέον να είναι εγκαταλελειμμένος, υπάρχουν τρία παραπήγματα που πριν από λίγους μήνες, όπως λένε οι κάτοικοι, φιλοξενούσαν παράνομους οικονομικούς μετανάστες.
Ο χώρος φαινομενικά ήταν τόπος λατρείας, αλλά προφανώς και χώρος στρατολόγησης Τζιχαντιστών, όπως υποπτεύονται τώρα στελέχη της ΕΥΠ!
Γεγονός που βάζει σε πολλές σκέψεις για το πόσο τελικά επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας χώρος λατρείας, ο οποίος θα συγκεντρώνει πλήθος φανατικών ισλαμιστών στον ίδιο χώρο…

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου