Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ντοκουμέντο: Άσκηση τούρκων για κατάληψη “νησιών”. Προφανώς, δεν πανε για την Μαδαγκασκάρη

32
Ασκήσεις με πραγματικά πυρά και αποβάσεις πραγματοποίησαν οι Τούρκοι Ευέλπιδες στο Μεντές περιοχή της Σμύρνης… απο τις 9 έως 12 Σεπτεμβρίου ! 


Οι Τούρκοι Ευέλπιδες ασκήθηκαν σε ασκήσεις Κομάντος από Αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων και μοναδικό αντικείμενο είχαν την προσέγγιση ,απόβαση και κατάληψη νησιών του Αιγαίου 

 

Ντοκουμέντο είναι η φωτογραφία με την (αμμοδόχο ) φώτο που δημοσιεύτηκε σε κοινωνικό δίκτυο και εν συνεχεία αποσύρθηκε …το ποιο νησί απεικονίζει η Αμμοδόχος των Τούρκων Ευέλπιδων που υπάγονται κατευθείαν και μόνο στον Στρατηγό ΟΖΕΛ Αρχηγό των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία να το καταλάβει κανείς ! 

 

Ούτε βέβαια είναι σε αμυντική Άσκηση σε κάποιο Τούρκικο νησί γιατί ως γνωστόν η Τουρκία δεν έχει νησιά και ίσως ή άμυνα να είναι και η Αχίλλειος φτέρνα της ….Τα κομάντος στη Ρόδο κάτι ξέρουν επ” αυτού !


Στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν και περιμένουν μόλις καθίσει η σκόνη απο την σφαγή των ομήρων απο τους Τζιχαντησες που τρόμαξαν τους πολίτες σε ΗΠΑ και Βρετανία και η Τουρκία βγει απο την γωνία που είναι στριμωγμένη θα αρχίσεις τις πιέσεις αν δεν άρχισε ήδη στη Κύπρο!

 

Ούτε τυχαία μπορεί να είναι η επίσκεψη του Νταβούτουγλου στα Κατεχόμενα της Κύπρου και η πρόσκληση για (τσάι σε Σαμαρά!)
Ο Ερντογάν δεν χώνεψε τον Τσαμπουκά του Σαμαρά στην Ουαλία στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ και θα αντιδράσει…Σίγουρα θα αποστείλει σε πρώτη φάση Σύριους πρόσφυγες με το πρόσχημα της Ανθρωπιστικής κρίσης στα Κατεχόμενα της Κύπρου
Μετά τον βομβαρδισμό των Τζιχαντιστών της Συρίας απο αμερικάνικα μαχητικά θα ζητήσει να γίνει ζώνη Ασφαλείας στα Σύνορα Συρίας -Ιράκ Τουρκίας σε βάρος των άλλων κρατών!
Στο επόμενο σχέδιο είναι ο ναυτικός αποκλεισμός της Κύπρου αφού γνωρίζει ότι σε Ελληνικό νησί θα υπάρξει άμεση αντίδραση !
Το ευτύχημα για την Κύπρο είναι οτι επικεφαλής του ΓΕΕΦ είναι ο Στρατηγός Μπασιακούλης Γεώργιοςπου γνωρίζει όσοι λίγοι τα Νατοϊκά πεπραγμένα και τα σχέδια των Τούρκων !

 

Ο Στρατηγός είναι σε επαφή με τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο καθώς τους συνδέει και προσωπική φιλία εκτός των άλλων και ίσως σε Στρατιωτικό επίπεδο να έχουμε για πρώτη φορά κοινή άμυνα και άμεση αντίδραση στα σχέδια της Τουρκίας για το νησί !
Σε πολιτικό επίπεδο η Κύπρος είναι εκτός των γεγονότων και οι αντιδράσεις των πολιτικών της δεν είναι προβλέψιμες !
Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Στρατηγός Μπασιακούλης που είναι άριστος γνώστης της Α/Α ζήτησε να ενισχυθεί η Κυπριακή Αεράμυνα και αυτή τη περίοδο τρέχει σε όλο το νησί …Ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγο καιρό !
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί αλλά καλύτερα να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα είναι το δόγμα του και ελπίζουμε να πείσει και τους Κουμπάρους !
 
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/09/blog-post_40.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου