Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις ανήλικης αιχμάλωτης των Τζιχαντιστών: «Μας βιάζουν και μας κακοποιούν καθημερινά!»



paidi325
 
Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση αιχμάλωτης των Τζιχαντιστών για τα βασανιστήρια που υπομένει και τις φρικαλεότητες που υφίσταται στα χέρια τους.
Πρόκειται για μια πραγματικά συγκλονιστική μαρτυρία ενός ανήλικου κοριτσιού που βρίσκεται αιχμάλωτο των Τζιχαντιστών στο Ιράκ και την οποία δημοσιεύει σήμερα η ιταλική εφημερίδα La Republica.
Το κορίτσι κρατείται σε μια φυλακή σε χωριό της Μοσούλης,  όπου ζει σε απίστευτες συνθήκες κτηνωδίας μαζί με άλλα 40 κορίτσια, το μικρότερο από τα οποία είναι μόλις 12 ετών! Ανήκουν όλες στη φυλή των Γιαζίντι, ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, εναντίον των οποίων έχουν επιδείξει απίστευτη σκληρότητα.
Και αν αναρωτιέστε πως της επέτρεψαν οι φρουροί να μιλήσει και να αποκαλύψει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσα δεινά υφίσταται κατά την αιχμαλωσία της, η απάντηση είναι ακόμα πιο σοκαριστική: Όπως οι ίδιοι λένε, «θέλουν όλος ο κόσμος να μάθει τη φρίκη που περιμένει όσους τολμήσουν να τους αντισταθούν»!!!
Ολόκληρη η συνέντευξη του αιχμάλωτου κοριτσιού, όπως σας τη μεταφέρει το pentapostagma.gr:
«Μας χτυπούν αλύπητα και μας βιάζουν σαν να είμαστε σκλάβες. Μας βιάζουν και μας κακοποιούν καθημερινά. Παρακαλώ να πεθάνω από το ξύλο, παρά να συνεχίσω να ζω και να υφίσταμαι αυτόν τον εξευτελισμό, Όμως δεν μας σκοτώνουν, είμαστε πολύτιμες γι” αυτούς. Σας παρακαλώ μη δημοσιεύσετε το όνομά μου, ντρέπομαι τόσο για όσα μου κάνουν», λέει κλαίγοντας στην εφημερίδα.
«Το κάνουν κι αυτό για να μας κάνουν να υποφέρουμε ακόμα πιο πολύ, μας αναγκάζουν να λέμε στους συγγενείς μας τι μας κάνουν. Γελάνε μαζί μας, γιατί νιώθουν ανίκητοι. Δεν λυπούνται κανέναν, ούτε τις μητέρες με μικρά παιδιά. Μερικά από τα κορίτσια που είναι εδώ δεν μιλούν πια. Μας βιάζουν σε τρία δωμάτια, τρεις φορές κάθε μέρα και κάθε φορά διαφορετικοί άντρες. Μας φέρονται σαν σκλάβες και μας χτυπούν αλύπητα, μας αποκαλούν άπιστες γιατί δεν είμαστε μουσουλμάνες. Όταν απελπίζομαι παρακαλώ να πεθάνω, αλλά καμιά φορά εύχομαι να σωθώ κάπως από εδώ κι ας ξέρω πολύ καλά πως όσα ζω εδώ δεν πρόκειται να τα ξεπεράσω ποτέ» εξιστορεί με τρεμάμενη φωνή το ανήλικο κορίτσι.
Άραγε, οι κύριοι του Αντιρατσιστικού, τι έχουν να πούνε τώρα;

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου