Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς φτιάχνουμε τμήμα Ισλαμικών σπουδών και εκείνοι διδάσκονται πως οι Χριστιανοί είναι εργαλεία του εχθρού                
 
 
 
Πηγή: agioritikovima
                   
Εμείς φτιάχνουμε τμήμα Ισλαμικών σπουδών και εκείνοι διδάσκονται πως οι Χριστιανοί είναι εργαλεία του εχθρού
  

Του Μάνου Χατζηγιάννη 
Κι ενώ εμείς τους υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες και ονομάζουμε μέχρι οδούς στη γλώσσα τους και βαπτίζουμε συνωστισμούς τις σφαγές και κάνουμε κουμπαριές και χορεύουμε ζεϊμπέκικα και θα φτιάξουμε και τμήμα Ισλαμικών Σπουδών κλπ κλπ κλπ οι Τούρκοι δεν πρόκειται να μας χαριστούν... Δείτε τι γράφουν τα σχολικά τους βιβλία για τους Χριστιανούς....
Το Τουρκικό Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει να ασκεί έντονη ιδεολογική πάλη εναντίον του Χριστιανισμού και των Χριστιανών μέσα από τα σχολικά βιβλία της ιστορίας, σύμφωνα με την αρμενική εφημερίδα "Agos".
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα σχολικά βιβλία, που περιγράφουν την τουρκική ιστορία μεταξύ των ΧΙΧ-ΧΧ αιώνων, αποφεύγουν να μιλούν για το θέμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αποκαλώντας τα θύματα  "εργαλεία των εχθρικών δυνάμεων κατοχής, με στόχο την υπονόμευση του κράτους."
Είναι αξιοσημείωτο ότι η μελέτη βασίστηκε κυρίως στον κατάλογο της εκπαιδευτικής ύλης που συνιστάται από το Υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας και που δημοσιεύθηκε στις αρχές του πρώτου σχολικού έτους 2014-2015.
Συγκεκριμένα, η «Ιστορία» στην όγδοη τάξη του δημοτικού μιλάει για "επίδραση της Ρωσίας και της Βρετανίας, στους Χριστιανούς της περιοχής", η οποία οδήγησε σε "λογικά μέτρα εναντίον της αρμενικής μειονότητας."
'Ενα άλλο βιβλίο αποκαλεί όλα τα χριστιανικά δόγματα, συμπεριλαμβανομένων των Ορθοδόξων, "ένα εργαλείο των δυνάμεων του εχθρού"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου