Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ



      
       Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στο άκουσμα μιας δυσάρεστης είδησης, το κορμί αρχίζει να τρέμει και  κρύος ιδρώτας να το λούζει.  Και όταν μάλιστα τα κακά μαντάτα αφορούν ένα 4χρονο παιδί, τότε είναι που και αυτή ακόμα η αναπνοή βγαίνει με ιδιαίτερη δυσκολία. Τότε αρχίζουν να ορθώνονται ενώπιον του θρόνου του δικαιοκρίτου Θεού τα τεράστια  ΓΙΑΤΙ;;;
       Από την άλλη πλευρά, και ερχόμενοι σε πιο ψύχραιμα επίπεδα, κατανοούμε οτι ΕΚΕΙΝΟΣ γνωρίζει, σαν προνοητής και κυβερνήτης των πάντων, τον ακριβή λόγο όλων όσων συμβαίνουν και όλων όσων πρόκειται να συμβούν.
       Και τότε είναι που αρχίζει η μεγάλη "μάχη῾. Η μάχη του ανθρὠπου "κατά" της βουλής του ΘΕΟΥ.  Και η μάχη αυτή ονομάζεται  ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Και πολλές φορές νικητής δεν αναδεικνύεται ο ΘΕΟΣ αλλά ο άνθρωπος.
       Πράγματι έχουμε, άραγε, αναλογισθεί πόση δύναμη κρύβει μια ολόθερμη προσευχή; Τόση ώστε να "αλλάζει" ακόμα και τις βουλές του ΘΕΟΥ.
       Γιατί άραγε σας τα λέω όλα αυτά; Για να σας καλέΣω σε μία επιστράτευση ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.  
     Είτε προσεύχεσθε λίγο, είτε αφιερώνετε περισσότερες στιγμές της ημέρας σας στην επικοινωνία με το ΘΕΟ μας, σας παρακαλώ, αδελφικά, θυμηθείτε στις προσευχές σας και τον μικρό ΛΟΥΚΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.  4,5 ετών "παλλικαράκι" δίνει μια μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Οι γιατροί μας αγωνίζονται μαζί του. Οι γονείς αγωνιούν... Ας σταθούμε δίπλα τους...
π.  Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου