Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σατανιστές δημόσια θα πατήσουν εικόνες και θα φτύσουν πάνω στη Θεία Ευχαριστία! (BINTEO)



666Magus

Όσο πάνε και αυξάνονται οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας του Χριστού και δεν ξέρουμε από πού να πρωτοφυλαχθούμε και κυρίως πώς να προφυλάξουμε τα παιδιά μας.
Κυκλοφόρησε μα εξαιρετικά ανησυχητική είδηση ότι ο Άνταμ Ντάνιελς, αρχηγός της σατανιστικής Εκκλησίας του Αχριμάν, ετοιμάζει μια τελετή δημόσιας αποκήρυξης του Χριστού, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της, οι σατανιστές δημόσια θα πατήσουν εικόνες και θα φτύσουν πάνω στη Θεία Ευχαριστία!
Στόχος των τελετών αυτών, σύμφωνα με τον εμπνευστή τους Ντάνιελς, είναι να «γλιτώσoυν» τους ανθρώπους από την επιρροή του χριστιανισμού!!!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Tulsa World, οι τελετές που διοργανώνει ο Ντάνιελς συνήθως περιλαμβάνουν σεξ και γυμνές εκδηλώσεις, όχι όμως η συγκεκριμένη, η οποία αναμένεται να γίνει στο Civic Center της Οκλαχόμα. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη τελετή άρνησης του Χριστού και οι σατανιστές ετοιμάζονται να πατήσουν εικόνες, να προχωρήσουν σε ομαδικό εξορκισμό του Αγίου Πνεύματος και να φτύσουν πάνω στην Θεία Ευχαριστία.
Ο ιερέας Πολ Κόκλεϊ, εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας στην Οκλαχόμα, δήλωσε ότι «οι διοργανωτές στέλνουν λάθος μήνυμα σπέρνοντας το μίσος».
Μάλιστα, πριν ένα μήνα η Καθολική Εκκλησία του Κάνσας είχε καταγγείλει ότι μέλη της ομάδας του Ντάνιελς είχαν κλέψει Θεία Ευχαριστία για να την χρησιμοποιήσουν σε αυτή την τελετή.
Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, οι χριστιανικές οργανώσεις ετοιμάζουν ολονυκτία με προσευχές για να αντιμετωπίσουν τη δριμύτατη αυτή επίθεση και το μένος των Σατανιστών.
Ο Θεός να μας φυλάει σε τέτοιους έσχατους καιρούς που ζούμε…


Πηγή: pentapostagma.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου