Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;


ΥΠΟΓΕΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ-620x412 Τι κρύβουν τα υπόγεια τζαμιά της Αθήνας; – Νεαροί με σακίδια προετοιμάζονται για τον δικό τους ιερό πόλεμο…
Περίπου 30 νεαροί με σακίδια στις πλάτες κάθε βράδυ μπαίνουν αργά τη νύχτα στα παράνομα τζαμιά του κέντρου της Αθήνας. Διάσπαρτοι και σε διαφορετικές ώρες όχι όλοι μαζί. Σε αυτά που η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως…
να εισέλθει αν χρειαστεί για να ερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα.

Μπαίνουν από τις 10 το βράδυ και μετά και μένουν μέχρι περίπου το ξημέρωμα οι νεαροί με την γνωστή εμφάνιση ενός μουσουλμάνου παραδοσιακού που είναι στρατολογημένος.
Πολλοί από αυτούς έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση ώσπου να περάσει ένας μήνας και τότε αλλάζουν στέκι.
Τα τζαμιά που ακόμη είναι στις πολυκατοικίες οικημάτων έχουν μετατραπεί σε κέντρα ενημέρωσης και στρατολόγησης νεαρών που το λέει η ψυχούλα τους ανά πάσα στιγμή να ορκιστούν στον ιερό πόλεμο που θα χρειαστεί να κάνουν μέσα στα τείχη της πόλης που φιλοξενούνται.
Κάποιοι από αυτούς είναι οι λαθρομετανάστες που έφτασαν στη χώρα με τον γνωστό τρόπο και είναι ακόμη χωρίς χαρτιά και κάποιοι άλλοι είναι λαθρομετανάστες που δήθεν τους χτύπησε κάποιος Έλληνας με το αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής αφού αυτό λέει ο νόμος..
Το σχέδιο πια είναι γνωστό.
Έρχονται παράνομα στη χώρα . Χτυπιούνται, δέρνονται μεταξύ τους επί τούτου κι έπειτα κάνουν καταγγελία για ξυλοδαρμό από ντόπιο με αποτέλεσμα να κερδίσουν την άδεια παραμονής .
Στην πορεία ανενόχλητοι ψάχνοντας για δουλειά ξεγλιστρούν στα υπόγεια τζαμιά υποτίθεται για να προσευχηθούν . Εκεί αρχίζουν να γράφουν την δική τους ένδοξη ιστορία .
Προετοιμάζονται για την μεγάλη στιγμή της δικής τους επανάστασης στο όνομα του ιερού πολέμου και ωστόσο κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
HELLASFORCE

Πηγή:pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου