Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρώτο νυμφευμένο τρίο!!! Δεν μπορεί...είμαστε στα έσχατα!
 
 
 
Πηγή:      pisoapothnkoyrtina.blogspot   
                 
Το πρώτο νυμφευμένο τρίο!!! Δεν μπορεί...είμαστε στα έσχατα!
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εκτός από την ομοφυλοφιλία και εκτός από τον "γάμο" και την υιοθεσία ομοφυλοφίλων, τώρα μας βάζει και "νέο" ηθικό γρίφο για αντιπερισπασμό: ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ (Ή ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ).
Τα Σόδομα και τα Γόμορρα ωχριούν...
Ιδού η νύφη. Και άλλη μια, και άλλη μια... Γνωρίστε το πρώτο τρίο, αποτελούμενο από γυναίκες, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και σύντομα θα γευτούν τη μητρότητα.
Οι Doll, Kitten και Brynn όλες από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πλέον με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος, η 27χρονη Kitter περιμένει κορίτσι το οποίο θα γεννηθεί τον Ιούλιο.
Πρόκειται για το πρώτο, σε όλο τον κόσμο, νυμφευμένο τρίο! Η 34χρονη Brynn όπως λέει ελπίζει να κάνουν τρία παιδιά: «Πάντα κάναμε πλάκα ότι τα παιδιά δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους γονείς».
Οι τρεις γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή τον Αύγουστο του 2013. Στο ιερό τις συνόδεψαν οι πατεράδες τους, ενώ και οι τρεις γυναίκες φορούσαν νυφικό. Για το γάμο, οι νεαρές έπρεπε να συνεργαστούν με έναν εξειδικευμένο στο οικογενειακό δίκαιο δικηγόρο, προκειμένου να καλύψει τη γραφειοκρατία και η τελετή να θεωρηθεί νόμιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου