Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015



ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ





Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησαν την λειτουργία τους οι Ενοριακές Νεανικές Ομάδες της ενορίας μας. Η φιλόξενη αίθουσα του Ι. Ναού Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσης υποδέχθηκε τους σαράντα   μικρούς φίλους και αρκετούς από τους γονείς τους. Η χαρά μεγάλη και ο ενθουσιασμός διάχυτος. Ο υπεύθυνος Ιερέας και εφημέριος π. Γεώργιος έχοντας δίπλα του τις κατηχήτριες καθώς και την υπεύθυνη της παιδικής χορωδίας καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους. Αναφέρθηκε στην αξία της συμμετοχής των παιδιών στις συνάξεις αυτές της Εκκλησίας μας καθώς επίσης ανέφερε διεξοδικά  όλες τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματισθεί για την νέα κατηχητική περίοδο 2015-2016.






Αμέσως μετά και με τη βοήθεια πολυμέσων έγινε προβολή στιγμών από τις περσινές δραστηριότητες, κάτι που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους φίλους.



Σειρά είχε το μικρό κέρασμα που επιμελήθηκαν μητέρες παιδιών αλλά και η  αεικίνητη οικονόμος της ενορίας κα Ευτυχία που με νεανικό πάντα ζήλο φροντίζει για όλες τις δραστηριότητες των ομάδων.











Και επειδή ο καιρός υπήρξε ιδιαίτερα φιλικός με όλους, οι μεγαλύτεροι της παρέας ξεχύθηκαν στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας, όπου από το καλοκαίρι έχει στηθεί  μπασκέτα, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα.





Λίγο πριν την αναχώρησή τους και ορίσουν την νέα τους συνάντηση για την επόμενη Κυριακή,  πήραν από τα χέρια των υπεύθυνων Κατηχητριών τα μικρά αναμνηστικά δώρα: πορσελάνινη κούπα με αποτυπωμένα τα στοιχεία των Ε.Ν.Ο.Π., πολύχρωμες μπλούζες, πορτοφόλια και ρολόγια χειρός.



Αξίζει να σημειωθεί οτι την φετινή περίοδο θα ξεκινήσει τμήμα προσχολικής ηλικίας. Προς τούτο μία γωνιά της αίθουσας διακοσμήθηκε ανάλογα, κάτι που ενθουσίασε τους πιο μικρούς φίλους αλλά και τους γονείς τους.








Επίσης για τους "εραστές" του ποδοσφαίρου, στο πλάι της Εκκλησίας διαμορφώνεται  ένας αρκετά μεγάλος χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου θα δίδεται η ευκαιρία να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα.
Και ακόμα δεν είδατε τίποτα ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου