Επισκέπτες του χώρου μας

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015


ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΟΜΠΑΜΑ: Σημαντικότερα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων από τις θρησκευτικές ελευθερίες



  •  Πηγή: ekklisiaonline
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΟΜΠΑΜΑ: Σημαντικότερα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων από τις θρησκευτικές ελευθερίες
Αμέσως μετά την αναχώρηση του Πάπα από τις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα την πέταξε την βόμβα! 
Έκανε μια αυστηρή προειδοποίηση προς τους Χριστιανούς, λέγοντας ότι όλες οι προσπάθειές τους για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας ενάντια στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών δεν θα περάσουν.

«Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της θρησκείας και με μεγάλο σεβασμό για τις θρησκευτικές παραδόσεις. Αλλά σίγουρα θα έλεγα ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν μας δίνει το δικαίωμα να στερήσουμε από τους συμπολίτες μας Αμερικανούς τα συνταγματικά τους δικαιώματα», - δήλωσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον των εκπροσώπων της LGBT (ομοφυλοφιλικής) κοινότητας στην εκστρατεία φιλανθρωπίας του Δημοκρατικού Κόμματος στη Νέα Υόρκη την Κυριακή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε την  ονομασία "Θρίαμβος της κοινότητας LGBT," ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επανειλημένως επισήμανε ότι ήταν η κυβέρνησή του αυτή που κατάφερε πρωτοφανή πρόοδο στην αναγνώριση των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων.
Ο Ομπάμα τόνισε βέβαια την ανάγκη να αναγνωριστεί ότι ένα μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένο με τη νομιμοποίηση του "γάμου" των ατόμων του ιδίου φύλου ​​και ότι θα πάρει κάποιο χρόνο πριν οι πολίτες αυτοί συμφωνήσουν με την.... "απόλυτη πλειοψηφία", όπως είπε!!!!
Ζήτησε μάλιστα να μην ψηφίζουν οι πολίτες όσους δεν υποστηρίζουν τα...δικαιώματα των ομοφυλοφίλων"Ενώ σεβόμαστε αληθινά τα συμφέροντα των θρησκευτικών οργανώσεων,  πρέπει να αποφεύγουν τους πολιτικούς που υποστηρίζουν τις νέες μορφές διακρίσεων, προκειμένου να λάβουν επιπλέον ψήφους στις εκλογές" είπε ο Ομπάμα, αναφερόμενος σε ορισμένους Ρεπουμπλικανούς,πουέχουν προτείνει την απαγόρευση του γάμου ατόμων ίδιου φύλου.
Ο Ομπάμα διαβεβαίωσε ότι κάθε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό του προστατεύεται από το νόμο "για την πρόληψη των εγκλημάτων που διαπράττονται από μίσος," που εγκρίθηκε κατά το πρώτο έτος της προεδρίας του. Ο νόμος αυτός, όπως υπενθύμισε ο Ομπάμα, μεταξύ άλλων, απαγορεύει απολύσεις υπαλλήλλων τους μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Βέβαια δεν είπε τίποτα για αυτου΄ς που απολύθηκαν ή διώκονται είτε επειδή αρνήθηκαν να φτιάξουν τούρτες σε γάμους ομοφυλοφίλων είτε επειδή φορούσαν τον σταυρό στην εργασία τους. 
Υπενθυμίζεται πως πριν περίπου ένα μήνα, η υπάλληλος Κιμ Ντέιβις του Κεντάκι πέρασε αρκετές ημέρες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να εκδώσει άδεια γάμου  ομοφυλόφιλων ζευγαριών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου