Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ...






          Αρκετά δυναμικά ξεκίνησαν για φέτος οι Ενοριακές Νεανικές μας Ομάδες. 40 και πλέον παιδιά δραστηριοποιούνται στους διάφορους τομείς του Νεανικού προγράμματος της ενορίας μας. Από κοντά και οι γονείς τους που με περισσό ενθουσιασμό παρακολουθούν και συμμετέχουν στη χαρά των παιδιών τους.








         Η επιτυχία αυτή οφείλεται κυρίως στην καλή διάθεση των στελεχών του όλου Νεανικού Έργου και κυρίως στις κυρίες Μαρίνα Λινάρδου, Ασπιώτου Ελένη, Δελαπόρτα Μαρίνα και Βασιλική Προβατά. Μητέρες και αυτές προσπαθούν και κατορθώνουν να αγκαλιάζουν κάθε φορά όλα τα παιδιά, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα. Η αγάπη τους προς όλα τα νεαρά μέλη είναι πάντα αφοπλιστική. Μια αγάπη που δεν μπορεί να κρυφτεί.





To τμήμα της προσχολικής ηλικίας




       Αλλά κοντά τους και η σπουδαία καθηγήτρια Μουσικής κα Καλλιαρίδου Χριστίνα. Ένας άνθρωπος δυναμικός, με πίστη στο Θεό και  ιδιαίτερη προσήλωση σ΄αυτό που διδάσκει. Είναι αλήθεια οτι κάθε φορά που βρίσκεται κοντά μας, μαγεύει μικρούς και μεγάλους με την "τέχνη" της να προσεγγίζει τα παιδιά αλλά και από τις πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιεί, ξεφεύγοντας από ένα στείρο μάθημα μουσικής διδασκαλίας.


       Σκοπός της εφέτος, εκτός από τα διάφορα τραγούδια, είναι να μάθει στα παιδιά να ψάλλουν χορωδιακά στη Θεία Λειτουργία. Γι΄ αυτό τον λόγο σήμερα, κατά την ώρα της δικής της επαφής με τα παιδιά τα οδήγησε στον Ναό της Παναγίας μας, τα μοίρασε μισά στον σολέα και μισά στον γυναικωνίτη και άρχισε να "μαγεύει" με τις τεχνικές της.



       Πόσο ενθουσιασμένοι και ευλογημένοι από το Θεό αισθανόμαστε κάθε φορά που συνειδητοποιούμε πόσους σπουδαίους ανθρώπους έχει στείλει δίπλα μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου