Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

                   



Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δείτε με τι τρόπο πήγαν να του πάρουν το παιδί!
 
  •  Πηγή: briefingnews
Αποτέλεσμα εικόνας για αρπαγή ανηλίκου
 
Είναι τραγικός ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να αρπάξουν ένα μικρό παιδί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό μάλιστα σημείο.
Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο έξω από κεντρικό φούρνο, όταν ένας πατέρας πήγε με το γιο του για να αγοράσουν ψωμί.
Ο πατέρας επειδή δεν είχε χώρο να παρκάρει το αυτοκίνητο, είπε στο μικρό να μπει μέσα, να αγοράσει ότι χρειάζονταν και να επιστρέψει. Μέσα στο φούρνο όμως υπήρχε ένας μεγαλόσωμος άνδρας πάνω από 120 κιλά, όπως περιγράφει η μητέρα του μικρού με δηλώσεις της στο prismanews.gr, ο οποίος τον πλησίασε του έπιασε σφιχτά το χέρι κι άρχισε να του μιλάει.
– Βρε πώς μεγάλωσες έτσι; Η μαμά σου μου είπε να σε πάω μια βόλτα, είπε ο άγνωστος στο παιδί.
– Δεν θέλω να πάω βόλτα μαζί σας. Απάντησε ο μικρός κι άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του. Ο μικρός μπήκε στο αυτοκίνητο και φώναξε στον μπαμπά του … Πάμε να φύγουμε γρήγορα! είπε το παιδί που φαίνονταν ιδιαίτερα ανήσυχο.
Ο πατέρας του μικρού κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως ο γιος του τρομοκρατημένος και σοκαρισμένος από το συμβάν δεν ήθελε να μιλήσει. Χρειάστηκε να περάσει μία ολόκληρη ημέρα προκειμένου ο μικρός να διηγηθεί τη σοκαριστική ιστορία στους γονείς του.
Η απάντηση και η ενεργοποίηση τους ήταν άμεση, ενώ πήγαν άμεσα και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Η μητέρα του παιδιού μάλιστα, κοινοποίησε το περιστατικό στο facebook ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και να είναι ενήμεροι της κατάστασης.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου και ειδικότερα στη συνοικία που διαδραματίστηκε το περιστατικό, αφού κανείς δεν περίμενε πως κυκλώματα αρπαγής ανηλίκων μπορεί να δρουν και στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου