Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ  ΚΕΡΚΥΡΑ!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΟΥ




        
Δάκρυα χαράς και συγκίνησης έφεραν σε όλους μας τα νέα από την Καλαμάτα. Μόλις την προηγούμενη Κυριακή ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου παγκόσμιου χορωδιακού διαγωνισμού. Το παιδικό τμήμα της Χορωδίας Κερκύρας παρέλαβε χρυσό βραβείο, ενώ το ανδρικό τμήμα το αργυρό. Οι κερκυραϊκές φωνές μάγεψαν στην κυριολεξία τα μέλη της Επιτροπής καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.




       
Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στις προσπάθειες όλων των χορωδών αλλά κυρίως στην κατά πάντα άξια και ικανότατη μαέστρο των χορωδιακών σχημάτων, καθηγήτρια Μουσικής κα Χριστίνα Καλλιαρίδου.
        Η Ενορία μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό για τα αποτελέσματα αυτά, αφ΄ενός μεν διότι η κα Καλλιαρίδου τυγχάνει ενορίτισσά μας, αφ΄ετέρου δε διότι η εν Κερκύρα σταδιοδρομία της ξεκίνησε από την Μικτή Χορωδία της Πολιτιστικής Ενώσεως Ποταμού "ο Μπόργος". Παρά τις πολλές της επαγγελματικές υποχρεώσεις η κα Καλλιαρίδου δεν ξεχνά το προάστιό μας και γι΄αυτό το λόγο εξακολουθεί να έχει υπό την ευθύνη της την Παιδική Χορωδία των Ενοριακών Νεανικών μας Ομάδων αλλά και να διδάσκει, εντελώς δωρεάν, σε εγκαταστάσεις της ενορίας μας, πιάνο σε σπουδαστές του Μουσικού Γυμνασίου του νησιού μας.
      Μέσα από το φτωχό μας ιστολόγιο ευχόμεθα πολλές ακόμη επιτυχίες σε όλα τα χορωδιακά σχήματα αλλά κυρίως στην πολυτάλαντη κα Χριστίνα Καλλιαρίδου, την δική μας Χριστίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου