Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΛΟΥΖΟΥΝ ΜΕ ΟΞΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
 
 
 
 
altΤο Κοράνι λέει στον μουσουλμάνο άντρα: "Η γυναίκα σου είναι το χωράφι σου και μπορείς να το καλλιεργείς όποτε κι όπως θέλεις"

Η Shameem Akhter, 18 ετών, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Jhang του Pakistan, Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2008.  Η Shameem βιaστηκε από 3 άνδρες οι οποίοι μετά την έλουσαν με οξύ.

Η Shameem έχει κάνει έκτοτε 10 πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπό της στην προσπάθειά της να σβήσει τις ουλές. Η Najaf Sultana, 16 ετών, στο σπίτι της στο Lahore του Pakistan την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008.

alt


Η Shahnaz Bibi, 35 ετών, από το Pakistan, 26 Ιανουαρίου 2008. Πριν 10 χρόνια ένας συγγενής της έχυσε οξύ στο πρόσωπο για κάποια διαφωνία που είχαν. Δεν χειρουργήθηκε ποτέ.

alt

Η Memuna Khan, 21 ετών, από το Karachi του Pakistan, 19 Δεκεμβρίου 2012.

Η Menuna δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια ομάδα αγοριών μιας οικογένειας με την οποία η οικογένεια της Memuna είχε διαφορές.

Έκτοτε έχει υποβληθεί σε 21 χειρουργία για να διορθώσει το πρόσωπό της.

alt

Η Saira Liaqat, 26 ετών, ποζάρει κρατώντας μια φωτογραφία της πριν την επίθεση με οξύ στο σπίτι της στην Lahore του Pakistan. 9 Ιουλίου 2005.

Όταν ήταν 15 ετών, η Saira παντρεύτηκε έναν συγγενή της ο οποίος λίγο αργότερα της επιτέθηκε με οξύ αφού απαιτούσε διαρκώς από την Saira να μείνει μαζί του, αν και οι οικογένειες τους είχαν συμφωνήσει ότι αυτό θα γινόταν μόνο όταν τελείωνε το σχολείο.

Η Saira έχει υποβληθεί έκτοτε σε 9 πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσει τις ουλές που άφησε πίσω του το οξύ.Αυτός είναι ο κόσμος του Ισλάμ.

alt



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου