Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ
 ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
 
 
      Οι πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που μαστίζουν  τα τελευταία χρόνια την κοινωνία μας και που δεν προβλέπεται να ξεπερασθούν σύντομα, έχουν οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση και την απελπισία. Από την άλλη πλευρά αποκαλύπτονται καθημερινά οι "δραστηριότητες" πρώην και νυν "επιφανών ανδρών" της πολιτικής ζωής του ταλαίπωρου τούτου τόπου, που κυριολεκτικά ζούσαν και εξακολουθούν να ζουν μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια, έχοντας την "σιγουριά" μερικών εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού και περίεργες "εταιρείες".
      Και ο απλός λαός, που υποφέρει, στρέφεται για μία ακόμη φορά στην Εκκλησία του Χριστού, που δεν απογοητεύει κανέναν. Οι Ιερές Μητροπόλεις και τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία δραστηριοποιούνται καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου αλλά κυρίως τις ημέρες αυτές των εορτών, προκειμένου ν΄ανακουφίσουν έστω και για λίγο τις πληγωμένες οικογένειες.
      Εκατομμύρια ευρώ προσφέρονται στους ενδεείς αδελφούς, σε χρήμα αλλά και σε τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης.
      Το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας μας, με την συμμετοχή της οικογενείας του επιχειρηματία κου Δημητρίου Καρβούνη προσέφεραν και φέτος εκατό, περίπου,  κιλά νωπού κρέατος, κυρίως σε περιπτώσεις συνανθρώπων μας που δεν σιτίζονται από οργανωμένα σισίτια, ούτε ενισχύονται από  φιλανθρωπικές δραστηριότητες φορέων.
      Οι αδελφοί μας αυτοί, οι "κεκρυμμένοι πτωχοί", δέχτηκαν με αισθήματα ευγνωμοσύνης την προσφορά αυτή της ενορίας μας.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου