Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η τρίτη συνάντηση του
 
"ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"
 

 
 
      Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην ενορία μας, η τρίτη συνάντηση του ενοριακού  ποιμαντικού προγράμματος "ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ".  Η συνάντηση έγινε στον χώρο του Ιερού Ναού Υπερ. Θεοτόκου Ελεούσης καθώς μικρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση της αιθούσης του Πνευματικού Κέντρου δεν επέτρεψε την παρουσία μας εκεί.
Η βραδυά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά εκείνα που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Αρχικά υπήρξε δύωρη κινηματογραφική προβολή, που συγκίνησε έως δακρύων όλους τους παρευρισκομένους.
 
            Η προβολή αυτή κατέδειξε περίτρανα την αξία που έχει ένας σωστός εκπαιδευτικός και πὀσο σημαντική βοήθεια μπορεί να προσφέρει στα παιδιά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μαθησιακά. Όπως επίσης έγινε απολύτως κατανοητό οτι σημαντική βοήθεια μπορεί να προσφέρει και ο γονέας όταν παραδεχτεί το πρόβλημα του παιδιού και ζητήσει έγκαιρα την αρωγή του ειδικού εκπαιδευτικού.

 
        Εν συνεχεία η κα Λίβερη Αναστασία, προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α΄θμιας Εκπαίδευσης αλλά και η κα Γαλάνη Αρετή, προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Κερκύρας απάντησαν στις πολλές ερωτήσεις των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.
         Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατά τον μήνα Ιανουάριο μετά τις εορτές του αγίου Δωδεαημέρου.
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου