Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ν.Ο.Π.
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
 
 
       Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση νέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Ν ε κ τ α ρ ί ο υ, εκπροσώπων των αρχών του νησιού μας αλλά και πλήθος κόσμου. 

 
 

       Για τρίτη φορά στην εορταστική αυτή εκδήλωση συμμετείχε και η ενορία μας με ορισμένα από τα μέλη της Ενοριακής Νεανικής Ομάδας Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.), τα οποία παρουσίασαν το μικρό θεατρικό έργο της Λένας Κόγια "Τα Χριστούγεννα του Νικόλα".








 
 
      Τα παιδιά μας αποδίδοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τους ρὀλους τους μετέφεραν το σωτήριο μήνυμα οτι πραγματικά Χριστούγεννα δεν είναι οι γιορτές και τα γλέντια, αλλά η συμμετοχή εις τις λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας.
 
      Τα μέλη της Ε.Ν.Ο.Π. απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων καθώς επίσης και τα ευμενή δημόσια σχόλια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας ο οποίος εξήρε το ενοριακό έργο που επιτελείται στην περιοχή μας.





 
     Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ε.Ν.Ο.Π., στις Κατηχήτριες πρεσβυτέρα Χριστιάννα Γκισδάκη και Τερψιχόρη Καλλιακμάνη αλλά και στους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου