Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014


O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ... ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ !


       Ο μικρός Παναγιώτης Γεωργοτάς, ο Παναγιώτης μας που έλκει την καταγωγή του από το προάστιό μας, τον Ποταμό, έχει ανάγκη την δική μας βοήθεια. Εδώ και αρκετό καιρό η επάρατος νόσος τον ταλαιπωρεί και αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα δίνει τον δικό του αγώνα έχοντας πλάι του τους γονείς του, που με αξιοπρέπεια και με σπάνια δύναμη ψυχής ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά ατενίζοντας πάντα τον Σταυρό του Χριστού μας λαμβάνοντας απ' Αυτόν δύναμη και κουράγιο. Έτσι ποτέ δεν έχασαν τις ελπίδες τους, ούτε και τώρα που τα πράγματα "ανθρωπίνως" έχουν δυσκολέψει.
    Έτσι ζητούν από όλους  τις προσευχές μας για το σημαντικό ταξίδι που θα χρειαστεί να κάνει. Ταξίδι...ζωής !!! Μαζί, όμως με τις προσευχές μας ζητούν και την οικονομική μας ενίσχυση καθώς έχουν εξαντληθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες.
      Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτήσει η τοπική μας ηλεκτρονική εφημερίδα corfupress.




          
Εκτύπωση  

Αρθρογράφος: CorfuPress.com                                   
panagiotis-voithia


Ο μικρός Παναγιώτης Γεωργοτάς είναι 4,5 χρονών και τους τελευταίους 20 μήνες παλεύει με το νευροβλάστωμα, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.
Για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα επιβίωσης του παιδιού τους, οι γονείς τους ζητούν τη βοήθεια όλων μας, καθώς κρίνεται αναγκαία η μετάβαση του παιδιού στο εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε λογαριασμός στην Alpha Bank στον οποίο κάθε βοήθεια θα μικρύνει την απόσταση που χωρίζει τον Παναγιώτη από την ελπίδα.
ALPHA BANK: 680 00 2787 003494
IBAN GR86 0140 6800 6800 0278 7003 494
BIC CRBAGRAA
Για περισσότερες πληροφορίες στο οικογενειακό του περιβάλλον, στα τηλέφωνα 6975221066 και 6979674703.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου