Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014


ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
ΜΑΑΛΟΥΛΑ:ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ XΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ (ΦΩΤΟ)





Βρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π


Πηγή: pentapostagma.gr

εμπρησμός στον ελαιώνα της Μονής.
εμπρησμός στον ελαιώνα της Μονής.

Το ένα μετά το άλλο τα ελληνορθόδοξα μοναστήρια χτυπιούνταια από τους τζιχαντιστές στη Συρία.Οι ισλαμιστές αντάρτες εφαρμόζουν την καταστροφική τακτική της “καμένης γης” στην συριακή ύπαιθρο για να υποτάξουν τον πληθυσμό της που αντιστέκεται μ ΄αδούλωτο φρόνημα παρά το βαρύ τίμημα.
Έκαψαν ελαιώνα που ανήκει στην ανδρώα ελληνορθόδοξη μονή Αγίου Γεωργίου Mar Girgis στην Κοιλάδα των χριστιανών Wadi al-Nasara.Ο εμπρησμός στοχεύει για μια ακόμη φορά στην τρομοκράτηση του χριστιανικού στοιχείου αλλά και στην καταστροφή της παραγωγικής του βάσης.
Στις 03.01.14 το sana μετέδιδε την δολιοφθορά και το σαμποτάζ των ίδιων ομάδων κατά αγωγών αερίου και πετρελαιοαγωγών που προκάλεσαν μεγάλες εκρήξεις και πυρκαγιά σε διάφορα σημεία του δικτύου.Εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά κοινωνικά δίκτυα απεικονίζουν πύρινη κόλαση.Ο πόλεμος κατά των υποδομών του οργανωμένου κράτους είναι ένα πρόταγμα της τακτικής τους.Ολόκληρες περιοχές της χώρας βυθίσθηκαν στο σκοτάδι. Μέρος του δικτύου επαναλειτούργησε χάρη στις υπεράνθρωπες δυνάμεις των τεχνικών.
Η στοχοποίηση της χριστιανικής μειονότητας συνεχίζεται.Φωτογραφικό υλικό εμφανίζει την στιγμή της αποκαθήλωσης αγάλματος του ένθρονου Ιησού σε στάση Παντοκράτορα από την μονή της Μααλούλα.Προφανώς για προώθηση σε κυκλώματα αρχαιοκαπηλείας που λιμαίνονται την πολιτισμική κληρονομιά της χώρας.Το Οbservatoire de la Christianophobie σε αλλεπάλληλα 3 άρθρα του δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τον εμπρησμό της ελληνορθόδοξης Μονής της Αγίας Θέκλας στη Μααλούλα και από εξωτερική λήψη.

το άγαλμα του Χρστού πριν και μετά
το άγαλμα του Χρστού πριν και μετά
αποκαθήλωση και προς πώληση
αποκαθήλωση και προς πώληση
από δημοσίευμα του Οbservatoire για Αγία Θέκλα
από δημοσίευμα του Οbservatoire για Αγία Θέκλα
ο εμπρησμός του καθολικού της Μονής Αγίας  Θέκλας από το εξωτερικό.Οbservatoire
ο εμπρησμός του καθολικού της Μονής Αγίας Θέκλας από το εξωτερικό.Οbservatoire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου