Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014


Συρία: Θηριωδίες κατά των Χριστιανών 5,000 Ευρωπαίοι Μουσουλμάνοι πολεμούν

 στην Συρία

                
monastry
\
Οι σφαγές Χριστιανών στη Συρία από τους Ισλαμιστές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, όπως αναφέρει ο Γάλλος γιατρός Jean- Pierre Willem, ο οποίος εξέφρασε συγκλονισμό από τα όσα έζησε και άκουσε κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην αιματοβαμμένη Συρία.
Ο κ. Willem είπε επίσης ότι 5,000 Ευρωπαίοι νέοι, κυρίως Μουσουλμάνοι, βρίσκονται στη Συρία και πολεμούν στο πλευρό των Ισλαμιστών ανταρτών.
Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα Direct Matin, ο γιατρός, ο οποίος είναι ιδρυτής της ένωσης « Les médecins aux pieds nus » (Γιατροί των ξυπόλητων), μίλησε για φρικιαστικές ιστορίες σφαγών Χριστιανών.
«Οι ιστορίες που μου μετέφεραν για τις σφαγές των χριστιανών με λύπησαν πολύ. Οι Ισλαμιστές αντάρτες έβαλαν τις αδερφές μας σε φούρνους για ψωμί και τις έκαψαν. Αποκεφάλισαν Χριστιανούς γιατρούς σε κάποια χωριά», είπε.
Εξέφρασε μεγάλη λύπη για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ δεν αναφέρονται όσο πρέπει στις σφαγές και στις θηριωδίες κατά των Χριστιανών στην περιοχή.
Υπολογίζεται ότι 57 χριστιανικοί τόποι λατρείας καταστράφηκαν, ενώ ο μισός πληθυσμός των Χριστιανών της Συρίας είναι πρόσφυγες.


Πηγή: ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου