Επισκέπτες του χώρου μας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

 
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
 
"Tάγματα θανάτου
εξοντώνουν Ελληνορθοδόξους" !
 
 

 Καθώς συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εξέγερση των ισλαμιστών εναντίον του καθεστώτος που κυβερνά επί δεκαετίες τη Συρία, έχονται στο φως της δημοσιότητος συνταρακτικές αποκαλύψεις όπως αυτές: "Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν οτι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία και γενικότερα οτι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ, αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας. Κατ'  αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών οτι έχουν δημιουργήσει Τάγματα θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς, αποτελεί όνειδος για τα δήθεν "χριστιανικά κράτη" που βλέπουν να σφάζονται οι ομόθρησκοί τους, κυρίως Ελληνορθόδοξοι".
 
   
 Σε ανταπόκριση του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" από τη Βηρυττό "αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιάς "Ταξιαρχίας δημίων" μεταξύ των ανταρτών, που έχουν αναλάβει το έργο της εκτέλεσης των εχθρών της εξέγερσης (...). Ένας αξιωματικός της "Ταξιαρχίας δημίων" (...) υποστήριξε οτι μόνο η μονάδα του έχει εκτελέσει" μερικές εκατοντάδες Χριστιανούς πολίτες μέσα στο 2011.
      Αλλά και η γνωστή μη κυβερνητική οργάνωση "Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" μίλησε πρόσφατα για "βασανιστήρια, εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς που διαπράττουν ένοπλες ομάδες κατά των χριστιανικών πληθυσμών της Συρίας" ("DefenceNet" 16-8-2012).
 Oι παραπάνω αποκαλύψεις είναι πράγματι φρικιαστικές και ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες περασμένων αιώνων, όταν τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ήταν κατοχυρωμένα με συνταγματικές διατάξεις και διεθνείς συμβάσεις. Ακόμη πιο φρικτές εικόνες από βασανισμούς και δολοφονίες ανυπεράσπιστων πολιτών εκ μέρους φανατικών ισλαμιστών (στη Συρία ή και άλλες χώρες) κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο με τη μορφή video, που είναι προσιτά στον οποιονδήποτε...
 
    
 Τι έχουν λοιπόν να απαντήσουν στη διεθνή γνώμη οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που είναι πασίγνωστοι ως ηγέτες μεγάλων δυνάμεων, όπως της Αμερικής, της Βρετανίας ή της Γαλλίας; Πως θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές των διαθρησκειακών διαλόγων που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στο όνομα της ειρήνης και της δικαιοσύνης; Εμείς τουλάχιστον ας προσευχόμαστε θερμά στον παντοδύναμο Κύριο και Θεό μας, ο Οποίος είναι ο αληθινός προστάτης των ανυπεράσπιστων αδελφών μας που αδικούνται σκληρά και απάνθρωπα!
 
πηγή: "ο Σωτήρ" τεύχος 2053

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου