Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

NOMOΣ  ΣΟΚ!
ΑΠΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ
ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
 
      Νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011. Σύμφωνα με τον νόμο αυτό που ψήφισαν οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου (επί πρωθυπουργίας Γ. Α. Παπανδρέου), από 1η Ιουνίου 2013, όλοι οι Έλληνες θα θεωρούνται δότες οργάνων σώματος.
      Δηλαδή, εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών, η Ελλάδα μετατρέπεται ουσιαστικά σε ένα απέραντο σφαγείο, σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρωπίνων ιστών.
      Πρόκειται για μία απίστευτη και άκρως προκλητική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς καταστρατηγεί την ελεύθερη βούλησή μας, υποβιβάζει τις ανθρώπινες αξίες, μετατρέπει σε πράγμα τον άνθρωπο και τα όργανά του, υποβιβάζει την έννοια του εθελοντισμού, δημιουργεί κινδύνους για τον πληθυσμό, βάζει σε δοκιμασία τη σχέση ιατρού και ασθενούς, αγνοεί τη θέση των συγγενών του θανόντος καθώς και την ιστορική και θρησκευτική παράδοση του καθ' ενός.
 
   
  Όμως  ο νόμος αυτός έχει προκαλέσει αναστάτωση και στην ιατρική κοινότητα. Ενδεικτικά καταθέτουμε μέρος από την συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη, του ιατρού Παθολόγου κ. Κυπριανού Χριστοδουλίδη, που από το 1987  ασχολείται με το θέμα των μεταμοσχεύσεων.
      Συγκεκριμμένα λέει: "Όταν διαπίστωσα οτι ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ έγινε ο πρώτος δωρητής στην Εκκλησία, έπεσα από τα σύννεφα. Όταν λοιπόν το άκουσα αυτό, και βλέποντας οτι άρχισε να γίνεται μία εξαπάτηση και παραπλάνηση του λαού, έγραψα ένα άρθρο στην "Καθημερινή". Το άρθρο αυτό ξεσήκωσε θύελλα, διότι τους αποκάλυπτα οτι έλεγαν ψέμματα. Έλεγαν οτι τα όργανα τα έπαιρναν από νεκρούς και όχι από εγκεφαλικά νεκρούς. Αυτοί δεν ήταν νεκροί και ο εγκεφαλικός θάνατος δεν ευσταθεί. Σε μία ενημέρωση μάλιστα που έκαναν στο κοινό προσπαθώντας να το πείσουν για την χρησιμότητα των μεταμοσχεύσεων, παρευρέθηκε κι εγώ. Κι εκεί τους φλόμωναν στα ψέμματα. Ότι δηλ. δεν τους υπέβαλλαν σε νάρκωση για να τους πάρουν τα όργανα ! Έκανα παρέμβαση και τους αποκάλυψα το ψεύδος  οτι ναρκώνουν τον φερόμενο σαν νεκρό. Και μου ανταπάντησε ένας συνάδελφος γιατρός οτι "δεν κάνουμε νάρκωση αλλά μυοχάλαση". Η μυοχάλαση , που ο άλλος τον ακούει, δεν ξέρει τι σημαίνει. Μυοχάλαση χωρίς νάρκωση , δεν υπάρχει. Κοροϊδεύουν τον κόσμο.
 
 
Ερώτηση: Γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο;
      Είναι πολλοί οι λόγοι και ένας εξ' αυτών είναι οικονομικός.
 
Ερώτηση: Πάει στο βρόντο ο όρκος του Ιπποκράτη;
      Για ποιον Ιπποκράτη μιλάτε τώρα; Εδώ, τα έχουν πετάξει όλα στα σκουπίδια, τα έχουν κάνει κουρελόχαρτα. Συντάγματα, δόγματα της Εκκλησίας, τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο, γιατί να μείνει ο όρκος του Ιπποκράτη; .................................................. Η δια νόμου επιβολή οτι όλοι θεωρούνται υποχρεωτικά δωρητές οργάνων σώματος , τι σημαίνει;
      Σημαίνει, οτι υποχρεωτικά δεχόμαστε όλοι τη δωρεά των οργάνων. Θεωρούμαστε δηλαδή συγκαταβατικοί και θετικώς διακείμενοι. Υπάρχουν όμως πολλά κενά από τον νομοθέτη, σε αυτό το νόμο. Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν το έγκλημα. Και όλη αυτή η ιστορία γίνεται γι'  αυτό το λόγο: τη νομιμοποίηση του εγκλήματος. Ενός εγκλήματος καθοσιώσεως.
        Όταν λένε "διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου" και ζητούν την συναίνεση των συγγενών , ξέρετε τι κάνουν; Ζητάνε την επιβεβαίωση της δικής τους διαγνώσεως, από τους συγγενείς. Οι διαγνώσεις στην ιατρική είναι πολύ δύσκολο θέμα, δεν δίνονται εύκολα. Ενέχουν μεγάλο ρίσκο λάθους. Όταν λοιπόν λένε "εμείς έχουμε βγάλει τη διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου", τι θέλετε να πουν οι συγγενείς; Λένε "ναι, συναινούμε αφού το λένε οι γιατροί" ! Πετάνε το μπαλάκι στους συγγενείς θεωρώντας οτι βγάζουν από πάνω τους τις ευθύνες. Συναινούν στο έγκλημα όμως.
................................................................................................
 
Ερώτηση: Κύριε Χριστοδουλίδη, βρισκόμαστε πλέον ενώπιον μιας επιβαλλόμενης κατάστασης. Όλοι εκλαμβάνονται ως δωρητές οργάνων σώματος. Πως μπορούν να αντιδράσουν αυτοί που δεν θέλουν να είναι δωρητές;
       Μας ζητάνε να δηλώσουμε υπεύθυνα οτι δεν θέλουμε να είμαστε δωρητές. Αυτό γιατί το κάνουν, ξέρετε; Για να έχουν πρώτα ένα στατιστικό δεδομένο. Και θα πουν, "εμείς τους είπαμε να δηλώσουν και μόνο καμιά 30αριά άνθρωποι δήλωσαν οτι δεν θέλουν. Άρα, η συντριπτική πλειοψηφία είναι αυτών που θέλουν".  Δεν θα μας πουν όμως ποτέ οτι από το 1988 -89 που ξεκίνησαν οι μεταμοσχεύσεις , μέχρι σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια, η Ελλάδα είναι "πάτος" στις μεταμοσχεύσεις και οτι μόνον καμιά 50.000 , ζήτημα είναι, αν έχουν δηλώσει δωρητές σώματος. Πρώτη απάτη: δεν μας λένε πόσοι δεν δέχτηκαν να δηλώσουν υπεύθυνα τα όργανά τους. Δεύτερη απάτη: οι γιατροί θα ρωτήσουν την οικογένεια εάν συμφωνεί ή όχι να δώσουν τα όργανα του εγκεφαλικά νεκρού. Ποιος λέει οτι το οικείο περιβάλλον θα συμφωνεί πάντα; Εάν ειδικά το ζευγάρι είναι χωρισμένο , ο μεν πατέρας μπορεί να λέει "πάρτε του τα όργανα", η μάνα να λέει "μην του πάρετε τα όργανα" ή άλλοι, πρώτου βαθμού συγγενείς να λένε "ναι", οπότε γίνεται ένας μύλος , ένα κομφούζιο. .......................................................................
 
Ερώτηση: Υπάρχει το ενδεχόμενο , εάν κάποιος δηλώσει οτι δεν θέλει να γίνει δωρητής οργάνων σώματος, αύριο - μεθαύριο να του αλλάξουν τη δήλωση με κάποιο άλλο έγγραφο;
      Μπορούν να το κάνουν και αυτό. Άνετα μπορούν να το κάνουν. Ειδικά εάν δεν έχει κάποιον συγγενή ή γνωστό του. Μας αποπροσανατολίζουν , μας βάζουν σε άλλα μονοπάτια που μας βγάζουν από την ουσία του θέματος. Η ουσία του θέματος είναι οτι ένας άνθρωπος για τον οποίο η επιστήμη δεν είναι βέβαια οτι έχει πεθάνει, διότι για να μπεί η διάγνωση της νεκρώσεως του εγκεφαλικού στελέχους , πρέπει να γίνει βιοψία. Βιοψία όμως στον εγκέφαλο δεν μπορεί να γίνει , πως να το κάνουμε; Δεν μπορεί να γίνει αυτή η πιστοποίηση παρά εμμέσως με κάποιες άλλες εξετάσεις, οι οποίες και πάλι δεν είναι 100% αποδεικτικές του εγκεφαλικού θανάτου, διότι άνθρωποι που έχουν χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκροί, έχουν ανανήψει.!!! Και τέτοιες περιπτώσεις έχουν δημοσιευτεί. Η ιατρική διάγνωση, κύριε Βραχιολίδη, ενέχει πάντα ένα ποσοστό σφάλματος, άλλοτε μικρό, άλλοτε μεγάλο. Η ιατρική δεν είναι η επιστήμη του απολύτου. Εξάλλου δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τον Θεό.!
 
Ερώτηση: Έχουν κάνει τη σχετικότητα , αξίωμα και κανόνα κύριε Χριστοδουλίδη;
      Ακριβώς, όπως το λέτε είναι!
 
Ερώτηση: Που θέλουν να πάνε το πράγμα γιατρέ;
      Εκεί που πηγαίνουν όλα τα πράγματα. Και το καταλαβαίνει ο καθένας που έχει ένα IQ παραπάνω από το μέτριο. Πάνε να οργανώσουν μία παγκόσμια αυτοκρατορία οπου θα υπάρχει μία ελίτ που θα κυβερνάει όλο τον κόσμο, έχοντας δημιουργήσει μία ... σιοβετία νέου τύπου και οι παρακατιανοί από κάτω θα επιλέγονται: αυτός θα σπουδάσει, αυτός θα γίνει εργάτης, ο άλλος θα πάει τελείως ... χαμένος. Θα μας προσδιορίζουν πόσα χρόνια θα δουλεύουμε, ποιοί θα δουλεύουν, ποιοί θα κάνουν παιδιά και ποιοί θα πεθαίνουν.Εκεί το πηγαίνουν. Και η αντίφαση που φαίνεται είναι οτι ενώ θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό , φροντίζουν οι άγαμες μητέρες να αποκτούν παιδιά, τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά να κάνουν παιδιά με τεχνητές γονιμοποιήσεις, οι άρρωστοι που πεθαίνουν να τους πάρουν τα όργανα, για να ζήσουν άλλοι. Μα αφού θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό, γιατί κάνουν καλά τους άλλους; Το κάνουν για να έχουν επιτυχία στα πειράματά τους. Ούτως ώστε αργότερα αυτή η ελίτ που κυβερνά, να μην έχει κανένα πρόβλημα. Να ξέρει οτι ο τάδε δούλος είναι συμβατός, οπότε τελείωσέ τον για να ζήσει ο εκλεκτός της παγκοσμιοποίησης.!
 
Ερώτηση: Ο δικός σας αγώνας είναι μοναχικός;  
     Δυστυχώς. Μου έχουν κατεβάσει τα ρολά. Προσπάθώ να αφυπνίσω τους κόλπους της Εκκλησίας, από τότε που ξεκίνησαν οι μεταμοσχεύσεις. Χτυπάω πόρτες αλλά μου λένε "λάθος διεύθυνση"! Το ίδιο και τα ΜΜΕ. Μια φορά βγήκα στον ΑΝΤΕΝΝΑ, μια φορά  φιλοξένησε άρθρο μου η "Καθημερινή" και άλλη μία το τηλεοπτικό κανάλι ΤΗΛΕΤΩΡΑ. Από τότε τα φώτα σβήσανε.
 
Ερώτηση: Και η αυλαία έπεσε , αλλά η παράσταση συνεχίζεται για τους πρωταγωνιστές της παγκοσμιοποίησης. 
      Δυστυχώς.
 
Πηγή: Triklopodia gr
      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου