Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016


ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: Kάτσε να ρίξουμε πρώτα αυτή την κυβέρνηση!

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-4

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Προφητείες Επιβεβαιώνονται!!!
Αν κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας δεν ενδιαφέρονται ακόμη και για την καθημερινότητα των πολιτικών τεκταινόμενων της δύσμοιρης πατρίδας , μάλλον πλανώνται πλάνη οικτρά.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ο Καυσοκαλυβίτης που σε λίγες ημέρες ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε την μνήμη του στις 2 Δεκεμβρίου και μάλιστα σε μια συγκυρία κρίσιμη για την χώρα μας που έχει μπει στο μάτι των τοκογλύφων και των τούρκων, ήταν στην κυριολεξία ¨μέσα στα πράγματα¨
Και πώς να μην ήταν όταν το ίδιο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ εισέρχεται μέσα σε όλα ¨τα φανερά και τα απόκρυφα¨.
Την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010 λίγους μήνες αφού μας έσυραν στην μνημονιακή –οικονομική κατοχή , στη σχολή γονέων Κατερίνης μίλησε ο π. Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης με θέμα: Ο γέροντάς μου ο π. Πορφύριος.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Περισσότεροι από 700 άτομα), και μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και μυσταγωγίας ο π. Ακάκιος μίλησε με συγκίνηση για τον Γέροντά του και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Έχω μιλήσει πολλές φορές αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ακροατήριο. Η ζωή μου κοντά στον γέροντα Πορφύριο ήταν μια πνευματική μυσταγωγία. Όταν ανοίγουμε το στόμα μας να μιλήσουμε για το γέροντα Πορφύριο, δεν μπορούμε παρά να μιλήσουμε για έναν λαμπρότατο Άγιο γεμάτο αρετές και μόνο. Ο Γέροντάς μου ήταν θεοφόρος και Άγιος.»
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ που κατέθεσε ο π. Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης για τον ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ
Ειδικότερα από το 34: 15 μέχρι το 36: 45 του βίντεο-ομλίας μαθαίνουμε για πρώτη φορά πράγματα που αναδεικνύουν ότι και ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ όπως και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ νοιαζόταν με πόνο για τα Εθνικά θέματα μας και η προσευχή του ήταν και θα είναι πάντα ευώδες θυμίαμα στο Ιερό Ουράνιο Θυσιαστήριο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ υπέρ της χειμαζόμενης και αδικημένης Ελλάδος.
«Μια ρωσίδα συγγραφέας πολύ ευσεβής η Τατιάνα Κορίσεβα σε ένα βιβλίο της αναφέρει ότι υπάρχει Γέροντας έξω από την Αθήνα, ο οποίος επηρεάζει τα αποτελέσματα των πολιτικών εκλογών στην Ελλάδα.
Του πήγαμε το βιβλίο αυτό και του το διαβάσαμε …
Και λέει ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
-και πως το κατάλαβε αυτή μωρέ…
Δηλ. ο Γέροντας το επιβεβαίωσε
Μάλιστα ένα χρόνο πριν φύγουμε για τα Καυσοκαλύβια
Τον ρωτήσαμε
-Γέροντα πότε θα πάμε επάνω;
Μου λέει..
-Κοίταξε να δεις..
-Η κυβέρνηση αυτή θέλει να μας επιβάλλει ολοκληρωτικό κράτος…
-κάτσε να την εμποδίσουμε …( δεδομένο ότι ο Γέροντας δεν είχε πολιτικές θέσεις, απλώς ήθελε να προστατεύσει την χώρα μας από ένα ολοκληρωτικό κράτος που ο τότε κυβερνών ήθελε να επιβάλλει)
-κάτσε να τον ρίξουμε αυτόν και μετά να πάμε επάνω στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ» είπε
« Σε μια άλλη περίπτωση πιο μπροστά τότε με την εισβολή στην Κύπρο και τον Αττίλα.
Οι Αμερικάνοι με τις δυνατότητες που είχαν μπλόκαραν όλες τις επικοινωνίες μας και έτσι ο Ελληνικός Στρατός δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την Κύπρο και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του τουρκικού στρατού.
Και τότε ανώτεροι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού κατέβηκαν στον Γέροντα Πορφύριο…
Και το ¨μεγάλο ραντάρ¨ Πορφύριος πληροφορούσε τον Ελληνικό Στρατό για όλες τις κινήσεις των Τούρκων.
Είμαι σίγουρος για αυτό γιατί αργότερα με έβαζε και τηλεφωνούσα τους αξιωματικούς αυτούς που είχαν σχέση με τον Γέροντα και τον τιμούσαν και μιλούσαν μεταξύ τους και άκουγα και εγώ.
Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες για αυτά τα γεγονότα …»
Ο γέροντάς μου ο π. Πορφύριος

Με πόνο και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου