Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ




       Εντατικά συνεχίζονται τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στην Ενορία μας και αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια. Έμπειροι εκπαιδευτικοί παραδίδουν κατά τις απογευματινές ώρες όλης, σχεδόν ,  της εβδομάδας, ε ν τ ε λ ώ ς  δ ω ρ ε ά ν  τις γνώσεις τους σε νέους και νέες που διψούν για μάθηση και γνώση. Έτσι τα ίδια τα παιδιά αντιλαμβάνονται την πρόοδό τους  αλλά και τις επιδόσεις τους στις σχολικές κοινότητες που φοιτούν. Το ίδιο και οι γονείς τους, που τα εμπιστεύονται στην αγκαλιά της Εκκλησίας μας.
      Το σπουδαίο για την φετινή περίοδο είναι ότι τα μαθήματα αυτά παραδίδονται πλέον σε νέους άνετους χώρους. Μέσα σ΄αυτούς,  τα παιδιά μας μπορούν να αφοσιωθούν στις γνώσεις και εμπειρίες που καταθέτουν οι  εκπαιδευτικοί,  οι οποίοι με πολλή αγάπη, ιδιαίτερο ζήλο και χωρίς φυσικά κανένα οικονομικό όφελος αγκαλιάζουν την προσπάθεια αυτή.
       Στις όμορφες αυτές συνάξεις μπορούν να ενταχθούν  οι μαθητές εκείνοι, Δημοτικού και Γυμνασίου, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν: Αρχαία - Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικά, Πληροφορική καθώς επίσης και Πιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου