Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥ



        
     Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, η πρώτη για την νέα κατηχητική περίοδο, συνάντηση υπευθύνων - στελεχών Νεότητος της Ενορίας μας, παρουσία του εφημερίου π. Γεωργίου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η σωστή και επιτυχής προετοιμασία των Δραστηριοτήτων των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.) περιόδου 2015 - 2016.
H όμορφη γωνιά των παιδιών

        

Η όμορφη δημιουργία του  συνεργάτη μας Διονύση
Λινάρδου, στόλισε μία γωνιά της αίθουσας
Σ΄αυτήν συμμετείχαν εκτός του Ιερέως, οι Κατηχήτριες κες Μαρίνα Λινάρδου, Ελένη Ασπιώτου και Μαρίνα Δελλαπόρτα, οι καθηγητές των Μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας κ.κ. Νικολαΐς Πέννα, Θεόδωρος Διαβάτης, Δημήτριος Δάλλας και Ευάγγελος Βάρθης, η υπεύθυνη της Παιδικής Χορωδίας και καθηγήτρια Μουσικής κα Χριστίνα Καλλιαρίδου, ο υπεύθυνος των Αθλοπαιδιών κος Αναστάσιος Ραψομανίκης καθώς και η οικονόμος της ενορίας κα Ευτυχία Μουρμουράκη.

        Όλοι οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, κυρίως σε θέματα λειτουργικά και πρακτικήςε φύσεως και υπήρξε γόνιμος διάλογος επ΄αυτών.
        Αξίζει να σημειωθεί οτι όλοι οι εθελοντές διακρίνονται για τον ζήλο τους καθώς την προσήλωσή τους στην Αγία μας Εκκλησία.
         Βέβαια πρέπει να τονισθεί οτι εκτός από τους ως άνω συνεργάτες, στον τομέα της Νεότητος διακονούν ανιδιοτελώς και άλλα πρόσωπα, κυρίως γονείς μελών των ομάδων μας, που φροντίζουν για τον ευπρεπισμό, στολισμό και εξοπλισμό του χώρου. Επίσης όλα τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αναδεικνύονται ΠΑΝΤΑ αρωγοί στις προσπάθειες αυτές.





Τα ραφάκια των παιδιών γεμάτα παιχνίδια

        
       Η έναρξις ολων δραστηριοτήτων θα πραγματοιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Ιερού Ναού Υπερ. Θεοτόκου Ελεούσης Ποταμού.



Οι ηλεκτρονικού υπολογιστές έχουν από φέτος συνδεθεί
με ελεγχόμενο internet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου