Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΘΕΩΝ



ekklisia-tou-satana Η πρώτη στην Ουκρανία και σε ολόκληρη την μετα-σοβιετική κρατική θρησκευτική κοινότητα,, ανοιχτά και νόμιμα, με βάση το Σύνταγμα της Ουκρανίας, ομολογούν τον «Dyavolopoklonnichestvo» (Παραδοσιακό σατανισμό) της κοινότητας «Μπόζιτσι» που δρα στην περιοχή Τσερκάσι.

Επισημοποίησαν ουσιαστικά ότι οι σφαγές που πράτουν οι Νεοναζί στην Ουκρανία είναι θυσίες πρός τον Σαμαέλ και την παρέα του, και επειδή δεν πιστεύω γενικά στην τύχη, δεν βρήκα καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι καταχωρήθηκε και με το νόμο την συγκεκριμένη περίοδο.
Ανέφεραν, επίσης, ότι για την βαλπουργία νύχτα σε μια δασώδη περιοχή άνοιξε ένας τριώροφος ναός των σκοτεινών θεών. Ωστόσο, η θρησκευτική δομή είναι ακόμη ημιτελή – και στο εγγύς μέλλον πρόκειται να εγκαταστήσουν το θόλο.
Σκοτεινοί θεοί; Μα καλά, αυτά δεν είναι τα παραμύθια που γράφει ο Λιακόπουλος στα βιβλία του για να τα πουλάει στους αφελείς ;
Δυστυχώς όμως δικαιώνεται για ακόμη μια φορά – αφού ο Ναός αυτός είναι αφιερωμένος στον Σαμαέλ και στους Νεφελίμ και συγκεκριμένα στον Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ.
Έτσι, επίσημα πλέον εγγεγραμμένη η θρησκευτική οργάνωση του Σαμαέλ έχει τα δικά της θρησκευτικά βιβλία – όπως για παράδειγμα, «την Μαύρη Βιβλίο των Ψαλμών» και την «Προσευχή των δαιμόνων.»
Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του μπλόγκ Αθέατη γνώση από τον Ουκρανικό τύπο, η κοινότητα έχει εικονογραφίσει τις εικόνες της, εκ των οποίων οι πιο γνωστές είναι η «Τριάδα της Κόλασης», «Ηρώδιάνα των παιδιών», «Το μάτι του Διαβόλουl» και πολλά άλλα.
Μέχρι αυτό το σημείο η σατανική κοινότητα ενεργούσε στο έδαφος της Ουκρανίας χωρίς να είναι νόμιμη. Τώρα πλέον όμως επιτρέπουν τέτοιες «θρησκείες» να στέκονται στη σειρά με την Ορθοδοξία, το Ισλάμ και άλλες θρησκείες, και μάλιστα με ναό αφιερωμένο στον Βάαλ.

Πηγές: atheatignosi / pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου