Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Ομολογία σοκ από 19χρονη -Θυσίασαν στο Σατανά 22 ανθρώπους! (ΦΩΤΟ)
 
 
 
 
Πηγή:   defencenet.gr
 
                   
ΗΠΑ: Ομολογία σοκ από 19χρονη -Θυσίασαν στο Σατανά 22 ανθρώπους! (ΦΩΤΟ)
 
Σε μία συγκλονιστική ομολογία κατέληξε η δίκη μίας 19χρονης και του 22χρονου συζύγου της για μία δολοφονία τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως ομολόγησε η 19χρονη, τα τελευταία 6 χρόνια, μέσω αγγελιών όπου προσέφερε τον εαυτό της για "συντροφιά" σε κυρίους, ψάρευε θύματα, τα...
οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι "λιγότερα από 100", ενώ όπως ανέφερε κυνικά κατά τη διάρκεια της δίκης της, "θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα τα θύματα, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο ραντεβού που είχαμε".

Η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορίες για 22 από αυτές τις υποθέσεις, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σατανικό ζευγάρι να έχει όντως δολοφονήσει περισσότερους.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές, πριν τη διεξαγωγή της δίκης, και σε καταθέσεις της στο FBI, επέμενε ότι έχει διαπράξει όλες αυτές τις δολοφονίες, και ότι μπορούσε να υποδείξει τα σημεία που είχε θάψει τα πτώματα. "Ψάχνετε για ολόκληρα πτώματα. Δε θα βρείτε, γιατί τα τεμάχισα", δήλωσε στους πράκτορες του FBI που την ανέκρινε.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ο "σατανικός της εαυτός" την καθοδηγούσε να κάνει όλες αυτές τις δολοφονίες, για τις οποίες ακολουθούσε και "τελετουργικό".

Σε συνεργασία με το σύζυγό της, έκλεινε τα ραντεβού με άντρες ποου αναζητούσαν γυναικεία συντροφιά, και μετά από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού, επέλεγαν το επόμενο θύμα, που "έπρεπε να πληρώσει για τις κακές του πράξεις", όπως ομολογούν.

Το ζευγάρι δήλωσε ένοχο ενώπιον του δικαστηρίου και απέφυγε τη θανατική καταδίκη.

Οι αστυνομιές Αρχές έχουν ανοίξει και πάλι δεκάδες υποθέσεις, που είχαν μείνει στο σκοτάδι λόγω έλλειψης στοιχείων, και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με εκατοντάδες εξαφανίσεις αντρών από πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου