Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι ισλαμιστές είναι ήδη εδώ - Σήκωσαν σημαία των τρομοκρατών του ISIL στη Θήβα!
         
  • Από  defencenet.gr
Οι ισλαμιστές είναι ήδη εδώ - Σήκωσαν σημαία των τρομοκρατών του ISIL στη Θήβα!

Φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το defencenet.gr.

Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λάθρο που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.
Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρύζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.

Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει: «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Τουρκία αφού οι φανατικοί ισλαμιστες της περιοχής σήκωσαν ισλαμική σημαία στο γνωστό τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού απέναντι από την Κω.
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού άρθρου της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, «Bodrum da IŞİD paniği», δηλαδή, «Πανικός Τζιχαντιστών στο Μπόντρουμ».Αποδεικτικό στοιχείο, της τουρκικής στήριξης στους τζιχαντιστές είναι και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού FOCUS, (τουρκική εφημερίδα Taraf 7/7/2014), όπου αποκαλύπτεται ότι οι Τζιχαντιστές που τραυματίστηκαν στην διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων στην Συρία και στο Ιράκ, μεταφέρονται στην Τουρκία και νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία στις περιοχές του Kilis και του Hatay που βρίσκονται στα σύνορα Τουρκίας Συρίας και πολύ κοντά στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ. Μετά δε την αποθεραπεία τους στέλνονται ξανά στα μέτωπα του πολέμου.
Η σημαία στην Θήβα είναι δήλωση, και μάλιστα βροντερή του τι έρχεται, αλλά κυρίως του τι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου