Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

         Τις εγκαταστάσεις των θερινών κατασκηνώσεων της Ιεράς μας Μητροπόλεως επισκέφθηκε ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος, προκειμένου να συναντήσει τα ομαδόπουλα εκείνα που προέρχονται από την ενορία μας.
         Οι πρότυπες αυτές εγκαταστάσεις, που λειτουργούν με τις ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Ν ε κ τ α ρ ί ο υ,  φιλοξενούν κάθε χρόνο εκατοντάδες νέους και νέες παρέχοντάς τους εκτός από τα πλούσια υλικά αγαθά, πνευματική καλλιέργεια.

         Κατά την επίσκεψή του αυτή ο εφημέριός μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συμβουλεύσει τα Ποταμιτόπουλα και να φωτογραφηθούν μαζί του. Επίσης μπόρεσε και συνομίλησε με αρκετούς άλλους κατασκηνωτές οι οποίοι αυθόρμητα έσπευσαν να τον συναντήσουν και να λάβουν την ευχή του.
        Ο Εφημέριός μας δεν μπόρεσε να παρακαθήσει στην μεσημεριανή τράπεζα, όπως το συνηθίζει, αλλά αφού ευλόγησε τα πλούσια εδέσματα, αναχώρησε λόγω ενοριακών υποχρεώσεων.
          Να σημειωθεί οτι κάθε χρόνο πραγματοποιείται η   επίσκεψη αυτή του π. Γεωργίου, ο οποίος μαζί με τις ευχές του προσφέρει σε όλα τα παιδιά αναψυκτικά και γλυκίσματα. 
         Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου