Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015


Δήμαρχος Ρότερνταμ προς μουσουλμάνους: Μαζέψτε τα μπογαλάκια σας...
             
 
Πηγή:    thetoc.gr

                   
Δήμαρχος Ρότερνταμ προς μουσουλμάνους: Μαζέψτε τα μπογαλάκια σας...

Με λέξεις που σοκάρουν ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ απευθύνθηκε στους φανατικούς ομόθρησκούς του που αρνούνται να δεχθούν το διαφορετικό, λίγες ώρες μετά την σφαγή στην γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.
«Είναι αδιανόητο να στρέφεται κάποιος εναντίον της ελευθερίας.
Αν δεν σας αρέσει η ελευθερία, στο όνομα του Θεού σας ζητώ να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να φύγετε από δω» ξεσπαθώνει ο μαροκινής καταγωγής δήμαρχος Αχμέτ Αμπουταλέμπ και συνεχίζει: «Μπορεί να υπάρχει ένα μέρος του κόσμου όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Να είστε τίμιοι απέναντι στους εαυτούς σας. Μην πηγαίνετε να σκοτώνετε αθώους δημοσιογράφους. Κι αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ επειδή κάποιοι χιουμορίστες που δεν τους χωνεύετε έχουν φτιάξει μια εφημερίδα, τότε σας λέω εγώ να πάτε να γ...».
Αντίπαλος του Χερτ Βίλντερς
Ο Αχμέτ Αμπουταλέμπ, γιος ιμάμη από το Μαρόκο, πιστός μουσουλμάνος και ο ίδιος αλλά ταυτόχρονα υπέρμαχος της κοσμικής εξουσίας τους κράτους εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Ολλανδία όταν ήταν 15 ετών. Ο Αμπουταλέμπ, είναι υπέρμαχος της πολιτικής της «πλήρους ενσωμάτωσης» των μεταναστών στην ολλανδική κοινωνίας έχει επικριθεί σκληρά από τον ακροδεξιό Χέρτ Βίλντερς, επειδή επιμένει να διατηρεί δημόσιο αξίωμα κρατώντας τόσο την Ολλανδική όσο και την Μαροκινή εθνικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου