Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ
ΚΑΙ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Π.



       Μοναδικές εμπειρίες είχαν την δυνατότητα να ζήσουν τα νεαρά μέλη των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.) την Κυριακή 18 Ιανουαρίου ε.ε. Μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και το ξεκίνημα των συναντήσεων σειρά είχε το τμήμα της μικτής παιδικής χορωδίας, που υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κας Χριστίνας Καλλιαρίδου, τα παιδιά "πρόβαραν" το μικρό πρόγραμμα τραγουδιών που θα παρουσιάσουν κατά την μεγάλη εορταστική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενορίας, κατά το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
        Αμέσως μετά ένα 50αρι πούλμαν περίμενε τα παιδιά και τους συνοδούς τους με προορισμό το καταπληκτικό ΚΤΗΜΑ  ΚΑΝΤΟΝΙ, που βρίσκεται σε απόσταση  20 λεπτών από το προάστιό μας. Πρόκειται για ένα μοναδικού κάλλους καταπράσινο τοπίο άγριας και φυσικής ομορφιάς. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον πανέμορφο αυτό χώρο οπου φιλοξενούνται δεκάδες είδη ελληνικής και ξένης πανίδας.







     
  Ο ενθουσιασμός υπήρξε μεγάλος τόσο από μέρους των  μικρών όσο και από μέρους των μεγάλων.  Αμέσως μετά το πρόχειρο πρόγευμα που είχε επιμεληθεί η οικονόμος της ενορίας μας, κα Ευτυχία, άρχισε ο δρόμος της επιστροφής, ευχαριστώντας τον Ιερέα μας αλλά και τους συνεργάτες του για τις όμορφες αυτές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν κατά διαστήματα για τα παιδιά της Ενορίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου