Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ






         Χαρά και ενθουσιασμός επικράτησε στην μεγάλη αίθουσα του Ναού της Ελεούσης, κατά την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, οπου τα 30 και πλέον νεαρά μέλη των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
         
         Το πρωϊ συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία τα περισσότερα από τα παιδιά, οπου και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Αργότερα και στις 11:30 η καμπάνα του Ναού έκρουσε δίδοντας το σύνθημα της έναρξης λειτουργίας των Ομάδων. Τα παιδιά πραγματοποίησαν την πρώτη, για το νέο έτος, σύναξή τους, με την βοήθεια του υπευθύνου Ιερέως αλλά και της Κατηχήτριας.
         Εν των μεταξύ μητέρες παιδιών είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγευμα με ποικίλες νοστιμιές και αναψυκτικά.
         Μετά το πέρας των συναντήσεων όλοι οδηγήθηκαν στο μεγάλο και στολισμένο γιορτινά τραπέζι, οπου ευθύς αμέσως την κατάλυση των εδεσμάτων είχαν την ευκαιρία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τραγουδώντας τα κατάλληλα για την περίπτωση τραγούδια.





         Εν συνεχεία τα παιδιά που απαρτίζουν την παιδική χορωδία, υπό την ευθύνη της καθηγήτριας μουσικής κας Χριστίνας Καλλιαρίδου, πραγματοποίησαν δοκιμές για την μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 24 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της κοπής της πίτας της Ενορίας μας.





        Αξίζει να σημειωθεί οτι το "φλουρί"της Βασιλόπιτας "έπεσε" στην εκκλησιαστική επίτροπο αλλά και οικονόμο της Ενορίας μας, κα Ευτυχία, η οποία πάντοτε με ιδιαίτερη αγάπη και ζήλο διακονεί τα παιδιά. Ο π. Γεώργιος της επέδωσε μία καινούργια έκδοση της Καινής Διαθήκης, με την ευχή να την μελετά συνεχώς προκειμένου να λαμβάνει δύναμη από τον ζωντανό λόγο του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου