Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ  Ε.Ν.Ο.Π.
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
2014 - 2015
 
 
 
             Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησαν οι δραστηριότητες των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού για την κατηχητική περίοδο 2014 - 2015.
              Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Υπερ. Θεοτόκου Ελεούσης, παρουσία των κατηχητών, των κατηχητοπαίδων και των γονέων τους.

 

 
              Ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος, αφού καλωσόρισε τα παιδιά και κυρίως τα νέα μέλη, τους εξήγησε σχετικά με τις όλες δραστηριότητες που θα ακολουθηθούν κατά την περίοδο αυτή. Όλοι τους φάνηκαν ενθουσιασμένοι κυρίως με τις εκδρομικές αλλά και εκπαιδευτικές εξορμήσεις που θα ακολουθηθούν αλλά  και για τις άλλες δραστηριότητες όπως την ψυχαγωγία, τον ενοριακό αθλητισμό, τις εορταστικές και λοιπές εκδηλώσεις, την δημιουργική απασχόληση και τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.
             Εν συνεχεία σαν πρώτη ημέρα όλοι τους παρέλαβαν τα σχετικά μικρά έντυπα εγγραφής και αφού τα συμπλήρωσαν βγήκαν στον μεγάλο περίβολο της Εκκλησίας οπου και έπαιξαν ένα ομαδικό παιχνίδι.
 



 
             Ακολούθως στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι όλα τα καλούδια που είχε φροντίσει να ετοιμάσει η ενορία αλλά και ορισμένοι από τους γονείς των παιδιών.
 
Ποτέ δεν λείπουν τα καλούδια

Απολαμβάνοντας λιχουδιές 

Η μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου

Ηλεκρονικοί υπολογιστές

Η μικρή βιβλιοθήκη


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ: kotselas.blogspot.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφέ μου θερμές ευχαριστίες για τις ευχές σου. Αντεύχομαι και δέομαι για την επιτυχία της διαδικτυακής σου προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή