Επισκέπτες του χώρου μας

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
 
 
 
         Τρείς μέρες πριν την έναρξη λειτουργίας των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.) ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος, είχε συνάντηση με τα Στελέχη της Νεότητος προκειμένου να συντονίσουν από κοινού την Νεανική Δράση κατά την νέα Κατηχητική περίοδο 2014 -2015.

         Με ιδιαίτερη προθυμία προσήλθαν η κατηχήτρια πρεσβυτέρα Χριστιάννα Γκισδάκη, οι καθηγητές που θα αναλάβουν τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Δάλλας Δημήτριος (Αγγλικών), Νικολαΐς Πέννα (Φιλολογικά), Θεόδωρος Διαβάτης (Μαθηματικά) καθώς και οι κυρίες Ελένη Ασπιώτη, Μαρίνα Δελλαπόρτα και Βασιλική Προβατά που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία, χειροτεχνία και δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Απουσιάζαν δικαιολογημένα η κατηχήτρια Τερψιχόρη Καλλιακμάνη και ο γυμναστής και υπεύθυνος για τον ενοριακό αθλητισμό κος Αλέξανδρος Γουδέλης.
         Κατά την συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη και μεγάλη αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, συζητήθηκαν θέματα κυρίως πρακτικής φύσεως αλλά και τρόποι προσέλκυσης των παιδιών μας στις Νεανικές Ομάδες. Αποφασίσθηκε επίσης σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου του προαστίου να "εντοπισθούν" οι μαθητές εκείνοι που χρειάζονται ενίσχυση και βοήθεια στα μαθήματα του Σχολείου και εν συνεχεία να τους προταθεί η παρακολούθηση του Προγράμματος για την Ενισχυτική Διδασκαλία που παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
        Τέλος προτάθηκε η προσπάθεια ανάδειξης της πολιτιστικής ομορφιάς και ιστορίας του Ποταμού σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα παιδιά των Ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου