Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Eπιβεβαιώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την ύπαρξη Τζιχαντιστών στην Ελλάδα!ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ 3
Όταν εμείς εδώ στο pentapostagma.gr μιλούσαμε για παρουσία ακραίων ισλαμιστών στην Ελλάδα και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τη δράση των Τζιχαντιστών, κάποιοι τα θεωρούσαν όλα αυτά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να λοιπόν που τώρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραδέχεται ουσιαστικά την παρουσία του Ισλαμικού κράτους στη χώρα μας και δυστυχώς μας επιβεβαιώνει με το χειρότερο τρόπο.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, «επιβεβαιώνει τις πληροφορίες κάποιων δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει κάποια μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα από τη Βοσνία και την Αλβανία».
Μάλιστα, η κ. Ψάκι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, ξέρω -και επιτρέψτε μου- σε γενικές γραμμές, έχουμε, φυσικά, εκφράσει την ανησυχία μας σχετικά με τη ροή των ξένων μαχητών μέσα και έξω από τη Συρία και το Ιράκ, με πολύ σαφείς όρους. Αυτό δεν είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι από τις 15.000 ξένους μαχητές, τουλάχιστον 2.000 από αυτούς πιστεύουμε ότι είναι δυτικοί. Μπορώ να το δω αυτό πιο συγκεκριμένα ή αυτές τις συγκεκριμένες εκθέσεις και να δούμε αν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό».
Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν λίγες μέρες συνελήφθη αποκεφαλιστής Τζιχαντιστής που κυκλοφορούσε με άδεια παραμονής ανενόχλητος στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αχαρνών…
«Ας έχουν γνώση οι φύλακες» και ας πάρουν μέτρα όσο ακόμα είναι «σχετικά» νωρίς… Και όταν λέμε μέτρα, δεν εννοούμε σίγουρα τον αντιρατσιστικό νόμο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου