Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΡΙΑ
ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
 
 


 
 
        Μία ακόμη ενορία του νησιού μας απέκτησε πρόσβαση στο διαδίκτυο αποκτώντας το δικό της ιστολόγιο. Πρόκειται για την ιστορική ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Κωτσέλα στην περιοχή Σαρόκου. 

     Ο δραστήριος εφημέριος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος και θεολόγος π. Δημήτριος Βασιλειάδης, προχώρησε στην δημιουργία ιστοσελίδας υπό την επωνυμία "ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΚΩΤΣΕΛΑ ΣΑΡΟΚΟΥ". Στον χώρο αυτό ο επισκέπτης δύναται πέρα από τα ενοριακά νέα να αναγνώσει και ψυχωφελή κείμενα κυρίως Πατέρων της Εκκλησίας μας.
      Ευχόμεθα εκ μέσης καρδίας καλή επιτυχία στην νέα αυτή πτυχή του πολυποίκιλου ενοριακού έργου του Αγίου Σπυρίδωνος Κωτσέλα και στον διαχειριστή της π. Δημήτριο.
       Συνιστούμε εγκαρδίως σε όλους τους αδελφούς και φίλους να επισκέπτονται την νέα αυτή ιστοσελίδα πληκτρολογώντας : kotselas.blogspot.gr
       Σημειώνουμε οτι η περιοχή αυτή και ειδικά ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος μας συγκινεί ιδιαίτερα καθώς ανασύρει μνήμες αγαθές από τα παιδικά μας χρόνια όταν μαθητεύαμε  πλησίον του μακαριστού Πρωθιερέως Σεβαστιανού Βασιλάκη αλλά και του διαδόχου του πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Τράνακα.
 
π. Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου