Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014


ΑΙΣΧΟΣ! Κανένας Έλληνας Ευρωβουλευτής δεν τόλμησε να ψηφίσει κατά των ομοφυλοφίλων!




   







Πόσο πιο καθαρά να μας το πουν; Αγωνίζονται...άξια για τους σοδομιστές οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές!!!

Φαίνεται πως στη χώρα μας έχουν βαλθεί να υποβάλουν τα σέβη τους στον φασισμό του αδερφάτου ΟΛΑ τα κόμματα που μας «εκπροσωπούν» στην Ευρωβουλή: Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, πως δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ευρωβουλευτής να καταψηφίσει την επαίσχυντη διάταξη που ουσιαστικά ΕΠΙΒΑΛΕΙ την «ηθική» (έλεος!!!) των ομοφυλοφίλων, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για διώξεις όσων δεν θέλουν να συμμορφωθούν με αυτήν!

Άκρως ενδιαφέρον είναι το ότι σε κάποιες περιπτώσεις, «Έλληνες» ευρωβουλευτές, τάχα συντηρητικοί και υπερασπιτές της Πατρίδας και της Θρησκείας, ΑΓΝΟΗΣΑΝ τη γραμμή των αντίστοιχων ευρωπαϊκών ομάδων και έσπευσαν (!!!) να υπερψηφίσουν την αισχρή πρόταση!

Αναλυτικά:


Από τους οκτώ ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι έξι ( Κρ. Αρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Α. Ποδηματά, Συλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης) ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος και δύο ( Δημ. Δρούτσας και Χρ. Παλιαδέλη) απουσίασαν από την ψηφοφορία.
Από τους οκτώ βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας,
που είχαν επιλεγεί από τον τότε αρχηγό Κ. Καραμανλή και είχαν εκλεγεί ( Σημ. Μετά την εκλογή του κ. Σαμαρά αποχώρησε ο συνεργάτης της κας Ντ. Μπακογιάννη Θεόδ. Σκυλακάκης και εντάχθηκε στην ομάδα των Φιλελευθέρων) οι τέσσερις ψήφισαν υπέρ των ομοφυλοφίλων (Γ.Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης και Θεόδ. Σκυλακάκης), μία, η κα Μαρ. Γιαννάκου, ψήφισε λευκό και τρεις (Γ. Παπανικολάου, Γ. Παπαστάμκος και Ι. Τσουκαλάς) απουσίασαν από την ψηφοφορία. Στην πενταετή θητεία τους και στην πιο κρίσιμη ώρα ζυγίστηκαν όλοι τους και βρέθηκαν λειψοί. Η ψηφοφορία αυτή ήταν η πιο κρίσιμη από όλες όσες συμμετέχουν, γιατί αφορούσε την ψυχή της Ευρώπης, το μέλλον της. Γι' αυτό και ό, τι άλλο κι αν έχουν κάνει σε επίπεδο κοινωνικό ή εθνικό γκρεμίστηκε με την ψήφο τους αυτή, που ήταν και αντίθετη με τη γραμμή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία αλήθεια, σε κεντρικό επίπεδο, τι λέγει για την ψήφο των βουλευτών της; Αν το θέμα περάσει έτσι και πεταχτεί στα σκουπίδια, τότε πάει να πει ότι εξελίχθηκε και αυτή σε Κόμμα που συμβαδίζει με τις απόψεις του ντε Σαντ…Και τότε είναι σαν να διώχνει όσους ψηφοφόρους δεν συμφωνούν με τον Γάλλο μαρκήσιο.

Ο κ. Νικ. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ των ομοφυλοφίλων, αφού ακολουθεί στο θέμα αυτό την "προοδευτικότητα" του Κόμματός του και της Αριστερής ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου. Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ (Χαρ. Αγγουράκης και Γ. Τούσσας), παρά τη γραμμή της Αριστεράς, ακολούθησαν την γραμμή του ΚΚΕ
και έριξαν λευκό. Αντίθετα οι δύο ευρωβουλετές του ΛΑΟΣ δεν ακολούθησαν τη γραμμή της ομάδας που ανήκουν και η μεν κα Νίκη Τζαβέλλα ψήφισε υπέρ των ομοφυλοφίλων, ο δε κ. Νικ. Σαλαβράκος έριξε λευκή ψήφο. 


Βλέπουμε λοιπόν, ότι η μεν «ροζουλί» Αριστερά που εκπροσωπεί ο Σύριζα, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται...επιστήθιος φίλος των κίναιδων! Μαζί τους και οι πρακτορίσκοι «Οικολόγοι», όπως και οι γραικύλοι του Πασοκ. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από δαύτους!

Όμως, το να βλέπεις τους «πιστούς Χριστιανούς» και «καλούς Πατριώτες» της ΝΔ και του Λάος ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ, αυτό προκαλεί εμετό και αηδία!

Αλήθεια, με τι μούτρα θα έρθετε να ζητήσετε την ψήφο των Πιστών, εσείς που ελέγχετε άλλους για αθεΐα; Αφού αποδεικνύεται περίτρανα, πως ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ κάνετε ακριβώς τα ίδια με εκείνους!!!

Κι επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να κρυφτούν πίσω από το λευκό και την αποχή, τους λέμνε ότι ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της ανήθικης αυτής πρότασης ήταν ο ενδεδειγμένος δρόμος για κάποιον πραγματικό Πατριώτη και Ορθόδοξο Χριστιανό!

Δεν πειράζει όμως. Η Ιστορία έγραψε πως ΚΑΝΕΙΣ «Έλληνας» ευρωβουλευτής δεν καταψήφισε την ανάρμοστη ομοφυλοφιλική χούντα κι αυτό δεν αλλάζει! Ας μην παραπονιούνται μετά για τα όσα θα γίνουν στις Ευρωεκλογές!

Άλλωστε, οι ίδιοι δεν μας λένε πως «πρέπει να τους κρίνουμε από την θητεία τους στο Ευρωκοινοβούλιο»;;;

Ε, αυτό θα κάνουμε...και θα τους μαυρίσουμε!



Δημήτρης Σωτηρόπουλος 

Πηγή:  hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου