Τι και αν πέρασαν μερικές δεκαετίες. Οι Πατέρες της Εκκλησίας πληροφορήθηκαν από πριν πνευματοκίνητα αυτά τα γεγονότα που έρχονται και σήμερα απασχολούν την επικαιρότητα.
ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».
Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός
¨ ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.¨
¨Το ΝΑΤΟ κατηγόρησε την Ρωσία ότι σχεδιάζει πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Σουηδίας
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ σε έκθεσή του, υποστηρίζει ότι η Ρωσία κατά την διάρκεια των στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας, υλοποίησε προσομοίωση πιθανών πυρηνικών βομβαρδισμών των χωρών μελών και εταίρων του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης και της Σουηδίας .
Η ετήσια έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg υποστηρίζει ότι ο αριθμός των ασκήσεων από το ρωσικό στρατό έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ σε κάποιες από αυτές υλοποιούνται τρομακτικά σενάρια με χρήση πυρηνικών όπλων, γράφει σε άρθρο του το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
4 Φεβρουαρίου 2016, 8:38 μμ
Η Σουηδία, η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Δανία και η Ισλανδία δεσμεύτηκαν τον Απρίλιο, μέσω αμυντική συμφωνίας να αυξήσουν την στρατιωτική συνεργασία τους σε περιφερειακά θέματα άμυνας, ανέφερε και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Επίσης οι χώρες αυτές δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά αναμένεται να ενταχθούν στο κοντινό μέλλον .
Οι αποκαλούμενες χώρες του Βορρά , ενεπλάκησαν σε μία αντιπαράθεση που πιθανόν να μην τους αφορά στο αρχικό στάδιο, και η οποία αφορά τεράστια ενεργειακά και γεωπολιτικά συμφέροντα.¨ πηγή http://www.pentapostagma.gr/2016/
ΤΕΛΙΚΑ ποιο θα είναι το μέλλον των Βορείων χωρών;
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
¨Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά :
«Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ».
Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος
πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .
Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »
Παισίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443
ΓΈΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ
Απόσπασμα από την γνωστή προφητεία-ποίημα του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.
Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη. Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.
ΠΗΓΗ http://anakalipto.blogspot.com/2012
Μετά από αυτά που γίνονται και πρόκειται να γίνουν είναι δυνατόν να μην τρέμουν οι ΝΑΤΟΙΚΟΊ και όλη η ανθρωπότητα.
Πρώτη φορά στα χρονικά έχουν βγει τόσοι στρατηγικοί πύραυλοι στην επιφάνεια της γης κοντά σε σύνορα χωρών.
ΓΙΑΤΙ βγαίνουν άραγε;
Για να χρησιμοποιηθούν και να κάψουν την ΑΜΑΡΤΙΑ;
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας