Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016






              Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Π.
           ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ
ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ


Χριστουγεννιάτικη γιορτή 13.png


     Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος μέλη των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού συμμετείχαν στην ετήσια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Εορτή της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων " Η Πλατυτέρα".

      Είκοσι περίπου ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως πλαισίωσαν την όλη λαμπρή εκδήλωση. Η Ενορία του Ποταμού εκπροσωπήθηκε από 14 νέους και νέες, παρουσιάζοντας το αφηγηματικό δρώμενο με τον τίτλο: "ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ".
       Σημαντικά και σπουδαία τα μηνύματα από την όμορφη αυτή παρουσίαση των παιδιών μας. Κατέδειξαν ότι η Μητρόπολη των Εορτών δεν βιώνεται με τα υλικά αγαθά, όπως είχαμε συνηθίσει τόσα και τόσα χρόνια, παρά μόνον αν κατορθώσουμε να ζήσουμε κι εμείς την "πλουτοποιό" πτωχεία του Χριστού.
       Σ΄αυτήν συμμετείχαν ως αφηγήτριες οι: Ασπιώτου Ελπίδα, Αντωνία Ζανάτη, Βασιλική Καταβάτη, Ασπιώτου Ναταλία,  Κωνσταντίνα Δελλαπόρτα και Ζωή Μουρτσινούδη. Ενώ στην αναπαράσταση της σκηνής της Θείας Γεννήσεως συμμετείχαν οι:  Δήμητρα Δελλαπόρτα, Βασίλειος Ρακάς, Νικολέτα Τσιριγώτη, Σεραφείμ Ρακάς, Παναγιώτης Λινάρδος, Γεώργιος Δελλαπόρτας, Άγγελος Κατσαρός και Νεκτάριος-Σπυρίδων Πετράκης.
       Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα να εισπράξουν το θερμό χειροκρότημα και τα καλύτερα σχόλια όλων όσων παρακολούθησαν της εορτή.   


 




Χριστουγεννιάτικη γιορτή 12α.png



Χριστουγεννιάτικη γιορτή 12.png


Χριστουγεννιάτικη γιορτή 17α.png

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου