Επισκέπτες του χώρου μας

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
(οι φωτογραφίες προέρχονται από το koskinad.blogspot.com)

      
Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, οπου η Εκκλησία μας την έχει αφιερώσει στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Επίσκοπος και Μητροπολίτης μας κ.κ. Ν ε κ τ ά ρ ι ο ς  επισκέφθηκε τον ιστορικό Ιερό Ναό του προαστίου μας, Υ. Θ. Ελεούσης, προκειμένου να προεξάρχει της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.


       Από πολύ ενωρίς οι πιστοί άρχισαν να προσέρχονται στον Ιερό Ναό με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά.

 
Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία των Ιεροπαίδων και κατηχητοπάιδων της Ενορίας μας, κάτι το οποίο ενθουσίασε τον Μητροπολίτη μας.

      
Στο ιερό Θυσιαστήριο τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο συνταξιούχος πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Τόμπρος, ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος και οι διάκονοι Νεκτάριος και Ευδόκιμος.


       Τα δε ιερά Αναλόγια κόσμησαν εκτός από τους ιεροψάλτες του Ναού, και ο μουσικολογιώτατος κος Λουκάς Σκορδίλης με φίλους Ιεροψάλτες.


     
     














        Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κλήρος και λαός οδηγήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας, οπου για μία ακόμη φορά ο Επίσκοπος είχε την ευκαιρία να ομιλήσει με τους πιστούς και να επικοινωνήσει μαζί τους δίδοντάς τους πνευματικές συμβουλές.
























1 σχόλιο: