Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Αυτοί που θέλουν τους νέους χασισκλήδες, ενοχλήθηκαν επειδή Ορθόδοξος Ιερέας μοίρασε στυλό για Ευλογία σε υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων!!!


 Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος


      Μετά τους οχετούς ύβρεων και λάσπης με αφορμή τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, οι «άθεοι» (ισλαμολάγνοι) επιτίθενται ΞΑΝΑ εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με αφορμή την παραπάνω φωτογραφία! Τι βλέπουμε σε αυτήν; Ένα Ιερέα (στην Κομοτηνή) να μοιράζει στυλό σε νέους, υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων, προφανώς μετά το τέλος Ακολουθίας που έγινε για προσευχή και στήριξή τους. Αυτό λοιπόν το στιγμιότυπο, το βρήκαν «σκανδαλιστικό» και...οπισθοδρομικό, ποιοι άραγε;;; Εκείνοι που πριν από λίγες μέρες εκθείαζαν τα «φεστιβάλ κάνναβης», δηλαδή τη σύναξη μερικών πρεζάκηδων στο Σύνταγμα που διαφήμιζαν την εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά ως...φυσιολογική!!! Ναι, καλά διαβάσατε: Εκείνοι που θέλουν να κάνουν τους νέους τελειωμένους χασισκλήδες, ενοχλούνται επειδή ένας Ορθόδοξος Ιερέας τους μοίρασε στυλό που έγραφαν «ο Θεός μαζί σου»!!!
      Αναμφίβολα, το να προσπαθούμε να βρούμε ίχνος λογικής σε αυτές τις αντιδράσεις, είναι παράλογο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι «άθεοι» (ισλαμολάγνοι) ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ να βλέπουν τους ΝΕΟΥΣ να ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ τις Εκκλησίες, παραμονές Εξετάσεων, για να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ και να πάρουν δύναμη ενόψει της δοκιμασίας τους! Ενοχλούνται, διότι εδώ και πολλά χρόνια η Ορθόδοξη Εκκλησία τελεί Αγρυπνίες, Θείες Λειτουργίες και άλλες Ακολουθίες ΕΙΔΙΚΑ προς Ενίσχυση και Φωτισμό των υποψηφίων στις εξετάσεις! Κάτι τέτοιο, οι «άθεοι» (ισλαμολάγνοι) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!
      Θέλους τους νέους ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, για να τους χειραγωγούν χωρίς καμία δυσκολία! Η Ορθόδοξη Εκκλησία, όμως, όσο και να λυσσάνε μερικοί, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για το καλό! Μαζί με Αυτήν και οι δικές μας Ευχές συνοδεύουν τους υποψηφίους των Πανελληνίων και τους νέους γενικότερα...! -
 See more at: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/05/blog-post_345.html#sthash.mb0Ww7oy.dpuf


Σημείωση "παρα Ποταμόν": Στην φωτογραφία εικονίζεται ο νέος και δραστήριος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου