Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

O 4χρονος Ιθαν ήθελε να γιορτάσει Χριστούγεννα πριν πεθάνει από λευχαιμία (Βίντεο)

 
O 4χρονος Ιθαν ήθελε να γιορτάσει Χριστούγεννα πριν πεθάνει από λευχαιμία (Βίντεο)
facebook share
Μια ολόκληρη πόλη φωταγωγήθηκε για τον 4χρονο που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, μία εβδομάδα πριν πεθάνει. Ο 4χρονος Ιθαν έζησε τα τέταρτα Χριστούγεννα της ζωής, του πριν πεθάνει. Εστω κι αν δεν ήταν 25 Δεκεμβρίου.
Μια ολόκληρη πόλη συνωμότησε

Ο Ιθαν Βαν Λέβεν, πέθανε από λευχαιμία την περασμένη Τρίτη, μία εβδομάδα αφού η πόλη του, η Γιούτα, συνωμότησε για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα προς τιμήν του μικρού αγοριού.

«Ο Ιθαν κέρδισε τον τίτλο του υπερήρωα. Πάλεψε σκληρά όπως μόνο ένας ήρωας θα μπορούσε» έγραψαν τα ΜΜΕ.

Ο 4χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο στα δεύτερα γενέθλιά του και κατάφερε να ζήσει μέχρι τα τέσσερά του χρόνια.

Οταν οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι ο μικρός είχε μόλις 2 εβδομάδες ζωής, εκείνοι αποφάσισαν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες που είχαν όλοι μαζί. Και το έκαναν.

Η πόλη αποχαιρέτησε τον Ιθαν με μια μεγάλη γιορτή

Οι κάτοικοι γιόρτασαν παράλληλα Halloween και Χριστούγεννα. Η πόλη φωταγωγήθηκε και οι κάτοικοι μπήκαν σε εορταστικό κλίμα για τον μικρό Ιθαν. Οι γείτονες διακόσμησαν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι δρόμοι γέμισαν λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, τάρανδους και Άη Βασίληδες. Ακόμη και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός έπαιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο ίδιος ο Αϊ Βασίλης τραγούδησε τα κάλαντα μαζί με εκατοντάδες κατοίκους στον μικρό Ιθαν, ο οποίος πέθανε μία εβδομάδα μετά τα τέταρτα πρόωρα Χριστούγεννά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου