Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

" ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ "
συνάντηση 5η
 
 
        Την πέμπτη εν συνόλω και την πρώτη, για την εφετινή ποιμαντική περίοδο, εκδήλωση πραγματοποίησε το Ενοριακό Πρόγραμμα "ἙΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" σε συνεργασία με το Κέντρο Λογοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής γονέων, που εδρεύει στο προάστιό μας καθώς και με την αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού.
 
 
        Το θέμα της εκδήλωσης αυτής ήταν: "Διάβασμα παιδιών με τους γονείς ... Πιθανά προβλήματα που μπορεί ν΄αντιμετωπίζουν οι γονείς κατά το διάβασμα των παιδιών και συμβουλές για την επίλυσή τους".
          Κεντρική ομιλήτρια υπήρξε η δασκάλα κα Παναγιώτα Ευθυμίου που με διάκριση και σαφήνεια ανέπτυξε το θέμα καταθέτοντας συγχρόνως και λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς σχετικά με το διάβασμα των παιδιών τους.
 

 
           Ακολούθησε ένας καταιγισμός ερωτήσεων από μέρους των 50 και πλέον συμμετεχόντων στην εκδήλωση. Στο σημείο αυτό βοήθησε σημαντικά και η υπεύθυνη του Κέντρου Λογοθεραπείας κα Ισμήνη Τόλη που με την σημαντική της πείρα μπόρεσε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ερωτήσεων αυτών.
 

 
         Την εκδήλωση έκλεισε ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος, που εξέφρασε την χαρά του γι΄αυτή την συνεργασία και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου