Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΝΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ"

 
 
 
1Μαζί με συγγενικό της πρόσωπο έχουν αναστατώσει γιατρούς, αστυνομικούς, δικηγόρους και Εισαγγελείς

Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Γυναίκα, Μάρτυρας του Ιεχωβά κατήγγειλε την κόρη της ότι πάσχει από σχιζοφρένεια επειδή πριν από μερικούς μήνες… εγκατέλειψε την αίρεση (ή «ανώνυμη Αμερικανική εταιρεία με έδρα την Πενσυλβάνια» όπως την αποκαλούν οι Ορθόδοξοι)! Σύμφωνα με πληροφορίες  μητέρα και θεία Μάρτυρες του Ιεχωβά από την περιοχή του ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας με προτροπή των «αξιωματούχων» την αίρεσης τους,  έφθασαν στο σημείο να υποστηρίζουν πως η κόρη τους έχει μυηθεί… τον σατανισμό και ότι είναι ψυχοπαθής με συνέπεια όποιος την πλησιάζει… να κινδυνεύει.


Οι δύο γυναίκες έφθασαν στο σημείο να επισκεφθούν την περασμένη Τρίτη την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και επέμεναν και πίεζαν τον διευθυντή της ψυχιατρικής να υπογράψει γνωμάτευσή ότι το νεαρό κορίτσι πρέπει να εισαχθεί άμεσα! Η υπεύθυνη ψυχίατρος μαζί με τον διευθυντή έπραξαν το καθήκον τους, στηρίχθηκαν στις επιστημονικές τους γνωματεύσεις  και φυσικά δεν «υπέκυψαν» σε καμία πίεση! Παρά το ότι οι δύο γυναίκες έκαναν… σαν μουρλές, επιμένοντας με φανατισμό στην άποψή τους!  Οι ψυχίατροι εκτίμησαν πως η νεαρή κοπέλα ήταν… μια χαρά και φυσικά ότι δεν πάσχει από κανενός είδους ψυχική ασθένεια! Οσο για τον «σατανισμό», είναι προφανές πως οι επιστήμονες δεν παραδέχονται τέτοιους ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η μητέρα - μάρτυρας του Ιεχωβά δέχθηκε τις παρατηρήσεις ψυχιάτρου ο οποίος της επεσήμανε σε αυστηρό ύφος πως «πρόκειται για μητέρα η οποία ουδέποτε υποστήριξε το παιδί της και πως τέτοιου είδους καταστάσεις δεν λύνονται στα ψυχιατρεία ή τα αστυνομικά τμήματα! «Ντροπή και δεν δέχομαι κουβέντα» κατέληξε ο ιατρός.


Είχαν πάει και σε αστυνομικό τμήμα!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μητέρα και θεία μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας στην οδό Ερμού, όπως επίσης και το οικείο αστυνομικό τμήμα. Ακόμη έχουν απευθυνθεί πολλάκις σε δικηγόρους και Εισαγγελείς  με σκοπό να εμποδίσουν  το νεαρό κορίτσι να παντρευτεί ώστε να μην απομακρυνθεί από το «γκέτο» στο οποίο την έχουν περιορίσει «ντόπιοι» μάρτυρες του Ιεχωβά. Η όλη στάση των δύο γυναικών  έχει προκαλέσει αναστάτωση στην συνοικία τους με κάποιους γείτονες να διαμαρτύρονται έντονα και να τις επικρίνουν!

Η γειτονιά λέει πολλά για τις δύο γυναίκες και τον βίο τους, όμως δεν έχουν επαληθευθεί! Ωστόσο αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι η εμμονή τους… στο να θέλουν να βγάλουν «τρελό» ένα νέο κορίτσι που έχει το μέλλον μπροστά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου