Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

 
 
Στην ουρά εκατοντάδες προσκυνητές για ένα εισιτήριο προς το Άγιο Όρος
 
Πηγή: briefing news      

 
Toυ  Γιώργου Θεοχάρη

Στην ουρά εκατοντάδες προσκυνητές για ένα εισιτήριο προς το Άγιο Όρος facebook share



Εκατοντάδες προσκυνητές περιμένουν  έξω από τα εκδοτήρια των "Αγιορείτικων γραμμών" στην Ουρανούπολη για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το πλοίο της γραμμής προκειμένου να εισέλθουν στο Άγιο Όρος για τον εορτασμό της  Κοίμησης  της Θεοτόκου.(παραμονή της εορτής σήμερα).

Οι περισσότεροι προσκυνητές προορίζονται για την Ιερά Μονή Ιβήρων όπου είναι και η μεγαλύτερη πανήγυρη της Αθωνικής πολιτείας λόγω της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της "Πορταΐτισσας".

Όπως αναφέρει το agioritikovima.gr προς στιγμήν επικρατεί το αδιαχώρητο και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αναχωρήσουν οι προσκυνητές που δεν είχαν κάνει κράτηση καθώς συνηθίζεται να απευθύνονται στα εκδοτήρια για να βγάλουν εισιτήριο χωρίς καμία ειδοποίηση .

Λόγω της εορτής όμως ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των "Αγιορείτικων γραμμών" να αναγκαστούν να δημιουργήσουν λίστα  όπου οι ταξιδιώτες που δεν είχαν κάνει Κράτηση να εγγραφούν σε αυτή και να περιμένουν...

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ναυλωθεί και δεύτερο καράβι για το λιμάνι της Δάφνης, το κεντρικό λιμάνι του Αγίου Όρους, όπως δήλωσε στο "Αγιορείτικο Βήμα" ένας εκ των υπευθύνων της ακτοπλοϊκής εταιρείας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου