Επισκέπτες του χώρου μας

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΐΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ: ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!



1της Στέλλας Μεϊμάρη

Ο Αγιορείτης Μοναχός Παΐσιος στο "Αγιορείτικο Βήμα"

Σχολιάζει την απαγωγή των δύο μητροπολιτών στη Συρία που έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή και απευθύνει δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τις "επιλογές" της, κρούοντας παράλληλα τον κίνδυνο για την αθρόα και ανεξέλεγκτη προσέλευση μουσουλμάνων στη χώρα μας.

Διαβάστε τα όσα πολύ ενδιαφέροντα μας λέει:

Προσπαθούν να μας πείσουν με κροκοδείλια δάκρυα; Δήθεν "ανησυχούμε για τους μητροπολίτες!" Οι θεατρινισμοί είναι για τα θέατρα.

Όταν έλεγε ο κ.Αβραμόπουλος ν' αλλάξει το καθεστώς στη Συρία, δεν ήξερε αυτό που θα καταλήξει; Δεν το έβλεπε στις ειδήσεις, τι σφαγές κάνουν οι μουσουλμάνοι, για τους οποίους κόπτετε (όλη) η κυβέρνηση να τους φτιάξει τεμένη "εντός των πυλών", για να οργανωθούν να μας σφάξουν μες τη χώρα μας;

Σφαγές στη Συρία και στη Νηγηρία, σφαγές το '22 στη Σμύρνη, στους Αρμενίους και σε όλη τη Μικρά Ασία, σφαγές στην Τουρκοκρατία και σ' όλη την ιστορία, αφού έτσι παραγγέλει το κοράνιο τους, που δωρίζουν οι Πατριάρχες μας, δηλαδή να σφάζουν τους απίστους και να επιβάλλουν την πίστη τους με τη χατζάρα και θ' απολαμβάνουν στον παράδεισο όμορφες γυναίκες και χαριτωμένα αγοράκια.

Τελικά πέστε μας, τι είστε; Αν είστε χριστιανοί, προστατέψτε τους χριστιανούς, αν είστε εβραίοι, φορέστε σκουφάκια εβραϊκά, αν βοηθάτε τους μουσουλμάνους για να σφάξουν τους χριστιανούς, φορέσετε σαρίκια για να ξέρουμε από που θα φυλαχθούμε.

Γεμίσατε ανεξέλεγκτα τη χώρα μας με μουσουλμάνους, τώρα τους ετοιμάζετε τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως (τεμένη), λοιπόν δεν μένει παρά να κάνουμε το σταυρό μας να μας σφάξουν και να σας πούμε "ευχαριστούμε που μας κάνατε μάρτυρες". Τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι μας περιμένει, όπως τους αδελφούς μας Χριστιανούς της Συρίας.

Στη συνέχεια θα έρθει η "ειρηνοποιός" Αμερική να μοιράσει τη χώρα μας στις μειονότητες. Πόσο ωραία εξυπηρετήσατε τα σχέδια τους!

Αλλά Χριστέ μου, Παναγία μου, Εσείς μπορείτε να σώσετε την Ελλάδα μας από τους ανθέλληνες που εκπροσωπούν τους Έλληνες.
 
Πηγή: agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου