Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015


Η Ε.Ε σφυρίζει αδιάφορα στο δημιούργημα της
Φρίκη: 10χρονο αγόρι αποκεφαλίζει αιχμάλωτο τζιχαντιστών


Σύμφωνα με την Daily Mail που δημοσιεύει εικόνες από το βίντεο ένα αγοράκι ντυμένο με στολή παραλλαγής σκύβει πάνω έναν ξαπλωμένο στο έδαφος άνδρα και στη συνέχεια πλησιάσει ένα μικρό μαχαίρι στο λαιμό του θύματος.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, κόβει τον λαιμό του αιχμαλώτου και έπειτα σηκώνει ψηλά το κεφάλι του άτυχου άνδρα σαν να πρόκειται για τρόπαιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η εκτέλεση έλαβε χώρα στο Γουέστερν Χιρ Πάλας της επαρχίας Χομς, ενώ το θύμα λέγεται ότι ήταν Σύρος που συνελήφθη από τους τζιχαντιστές κοντά στην περιοχή Αλ-Μποσαίρι.
Όπως εξηγεί η εφημερίδα, το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να εκπαιδεύει μικρά αγόρια για να τα μετατρέψει σε αιμοδιψείς δολοφόνους, ενώ μερικά από αυτά ηλικίας κάτω των 12 ετών αναγκάζονται να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά τις μάχες με τους αντιπάλους των τρομοκρατών. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ανήλικος να εκτελεί άνθρωπο.Η Daily Mail προσθέτει ότι αφού αποκεφαλίσει τον άτυχο άνδρα, τοποθετεί το κεφάλι του στην πλάτη, ενώ ρόλο επιτηρητή διαδραματίζει ένα στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους.

Στο τέλος του βίντεο, ένα δεύτερο στέλεχος στρέφει την κάμερα προς το μέρος του και απειλεί με μήνυμά του τη Δύση.

«Στόχος μας δεν είναι μόνο η Παλμύρα, η Χομς, ή η Δαμασκός. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Ιερουσαλήμ, τη Ρώμη, Αλλάχ θέλοντος», φέρεται να λέει ο άνδρας σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

http://www.protothema.gr/world/article/494003/friki-10hrono-agori-apokefalizei-aihmaloto-tzihadiston/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου