Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ- ΣΥΓKΛΟΝΙΖEI η ιστορία του αγοριού με τη μάσκα!          
                       







 Μία στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του.
Παρά το γεγονός πως διανύει το 9ο έτος της ηλικίας του η ζωή φρόντισε να δείξει το σκληρό της πρόσωπο.Ο λόγος για τον μικρό Ζιανγκ από την Κίνα που έχει ένα μόνο πράγμα να ονειρεύεται. Να μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.Πριν από τέσσερα χρόνια, σε ηλικία μόλις 5 ετών, είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν έπεσε σε μία πυρκαγιά που άφησε ανεξίτιλα τα σημάδια της στο παιδικό του προσωπάκι.

Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε πλήθος εγχειρήσεων για την αποκατάσταση του δέρματός του, όμως ο μικρός είναι αναγκασμένος να φοράει μια ειδική μάσκα από τότε και ίσως για καιρό ακόμα, η οποία βοηθά το δέρμα του να γιατρευτεί.


Έκτοτε, είναι αναγκασμένος να φορά μία «μάσκα» προκειμένου να κρατήσει μακριά από την ευαίσθητη επιδερμίδα του τους παθογόνους μιρκοοργανισμούς αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα που επιφέρουν περίεργα σχόλια.Ο πατέρας του αποκάλυψε πως το παιδί στέκεται πολλές φορές μπροστά από τον καθρέφτη και αναρωτιέται «πως κάηκε το πρόσωπό του τόσο πολύ» και στη συνέχεια φεύγει χωρίς να ξανακοιτάξει.

Μετά την τελευταία μεταμόσχευση δέρματος, ο Ζιάνγκ επέστρεψε πρόσφατα στο Πεκίνο, ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση που θα βοηθήσει ώστε ο μικρός να μπορεί να ανοιγοκλείνει το στόμα του πιο αποτελεσματικά, να μπορεί να κάνει καλύτερη χρήση του ενός χεριού του και να μην έχει απώλεια μαλλιών.
Φωτογραφίες του μικρού Ζιάνγκ έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, βοηθώντας να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για την δύσκολη πορεία αποκατάστασής του, με το γιατρό του πλέον να δηλώνει πως θα χρειαστούν ακόμα δέκα χειρουργεία, καθώς θα πρέπει να περιοριστούν σε 3ωρες εγχειρήσεις, ώστε να μην επιβαρυνθεί το παιδί από το αναισθητικό.


πηγή - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/03/kei.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου